jimer Gülin Okan hastasıyım diyenler

zeyvecey

nergis
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
24
0
86
Bursa
eveeet arkadaşlar yeni bir konuyla buradayız ben gülin okan hastasıyım ve çok memnunum sizlerde paylaşmak istediklerinizi yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
meraba ben bu siteye yeni üye oldum. Bu konularlada ilgim yoktu ama anne olmaya karar verdim. bursada iyi bir doktor arıyorum. Bu konuda hiç bilgim yok bana yardım edin lütfen

merhaba aysevinc demek anne olmak istiyosun inş kısa zamanda dileğin gerçekleşir sana bursa da tereddütsüz olarak tavsiye edebileceğim tek doktor GÜLıN OKAN ben çok memnunum işinin uzmanı ve çok iyi bilgisi var aynı zamanda çok sıcak bir insan anne gibi tecrübesizliğin seni yanlış karar vermeye itmesin ben daha önce öyle bi hata yapmıştım ama iyi ki sonrasında Gülin Okan ı tanıdım gebeliğim öncesinde gebeliğim boyunca ve sonrasında hep yanımdaydı ne zaman arasam hiç geri çevirmedi doğum desen inanılmaz rahat geçti ilgisini ve şefkatini hep hissettirdi ben hiç düşünme GÜLıN OKAN ı tercih et derim

bende gülin okana devam ediyorum çok tatlı çok cimcime bir bayana doktorumu çok seviyorum...
daha önce kürtajımı yapmıştı kendisi sonrasında ağrı kesici bile kullanmadım çok rahattım eli ç.ok hafif..şimdiki gebeliğimde yine kendisine devam ediyorum çok memnunum

Ben Bursa da kadın doğum uzmanı olarak BÜLENT KAYHAN ı tek geçerim...:lepi:

Benim dr du ve nerdeyse başka rahatsızlıklarımda bile ona gitmeyi düşünürüm,çok ii ve işini ii bilen bi dr.Eşide çocuk uzmanı doğumdan sonra da eşi kızımın dr olmuştu...
:teytey:
Gülin Okanın şu anki durumunu bilmiyorum ama özel yeri açmadan önce ssk hst nesindeyken maalesef hastalarına sizin anlattığınız yakınlığı vermiyor du...:1closedeyes:
a.s.:nazar:a.s.

herkesi memnun etmek imkansız tabi ama ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum gülin okan ın gerçekten içten gelen bir samimiyeti ve ilgi alakası var bu her nerede olursa olsun böyledir ikinci bebeğimi gülin okan ın tecrübeli ellerinde dünyaya getirdim onun sayesinde unutamayacağım güzellikte ve rahatlıkta bi doğum oldu iyiki gülin annem var onu çok seviyorum herkese tavsiye ederim asla pişman olmazsınız

Son düzenleme:
merhaba herkese..ben de burda yeniyim ve kocaeli'de gebelik için tavsiye edebileceğiniz kaliteli dr.var mı? yardımcı olursanız sevinirim.yeni konu açmak istemedim

selam mopsy doktorun konusunda çok isabetli bir karar vermişsin bebeğin hayırlı olsun allah sağlık versin cinsiyetini merak ettim bebeğinin

evet cnm maalesef çok sevdimiğiz doktorumuz gülin okan nın ismini kendisi halen orada olmasına rağmen jimerin web sayfasında göremiyoruz bu ne onun tercihi ne de biz hastalarının tamamen hastane yönetimin yaptığı bir saygısızlık haksızlık vs...GÜLıN OKAN gibi tam anlamıyla mükemmel bir doktor hak etmiyor bunu ama onlar her ne yaparsa yapsın muvaffak olamazlar doktorumuz bizim için çok değerli çok saygıya değer ve kesinlikle işinin uzmanı ismini yazmasalarda olur zaten onun vasfı yeter biz nerede olursa olsun buluruz onu doktorumuz GÜLıN OKAN JıMERDE

gülin okan daha düne kadar jimerin başhekimiydi..zaten web sayfasını çok önemsemiyorlar...gülin okan jimerdeki en iyi doktorlardan birisi...bursadada tanınmış ve sayılır bir ismi var ayrıca..meşhur doktorlardan birisidir...
yalnız gülin hanım özel çalışıyor..hastahane bünyesinde olmasına rağmen orada sgk ile anlaşmalı olmayan bir doktor belki ondan ismi yazmıyordur...diğer doktorlara göre muayene ücereti özeldir gülin hanımın....
benim gülin okanı seçmem sağlık sektörünmde çalışan ve bir çok doktoru tanıyan bir arkadaşım sayesinde oldu..daha sonrasındada çocuğumun kordon kanını aldırmak için yaptığım araştırmalar sonucunda kordon kanı almak için birçok doktorla çalışmış ve hatta bursada çalışmadığı doktor kalmamış sistemini kişiliğini çok iyi bilen bir firmacı sayesinde oldu...
gülin okanın ameliyatta bile nasıl özenli sistemli çalıştığını anlattıkça tav olmuştum.en iyi bayan doktorlardan birisidir kendisi....iyikide gülin hanımı seçmişim hiç pişman değilim...

hım zeyvecen daha bebeğimin cinsiyeti tam olarak belli değil...bizde merak ediyoruz kesinlik kazanacağı zamanı..hayırlısı olsun inşallah..

gülin okan jimer hastanesi ve o hastanenin gelecekteki hizmet kalitesi ve performansı için süper ötesi bir doktor gülin okan sız bir jimer hastanesi düşünemiyorum o adıyla ve uzmanlığıyla oraya çok yakışıyor jimer hastanesinde onun tecrübesine ihtiyaç var gülin okan yaptığı işle hastalarına gösterdiği samimi ilgiyle ve her yönüyle jimer hastanesinin kalitesini artıran bir doktor bence...

arkadaşlar merhaba ben yeniyim size bir haberim var; malesef Gülin hanım Jimerden ayrıldı :( artık kendi muayenehanesinde hastalarına bakacakmış hayırlısı bakalım......

Back
X