jin. Dr Oğuzhan Daver'e gidenler

SariLale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
5.339
0
356
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar oguzhan daver hastasıyım yanlız onun hakkında poek bilgiye erişemedim tek çarem yeni konu açmak oldu yardımlarınız bekliyorum

ben gitttim cnm oğuzhan bey amelyatımı yaptı çikolata kistinden dolayı orada amelyat oldum hamile kalmak konusunda verim alamadıum 1 yıldan uzun bir süre gittim ancak farklı bir hastahanede hamiş kaldım

ben gitttim cnm oğuzhan bey amelyatımı yaptı çikolata kistinden dolayı orada amelyat oldum hamile kalmak konusunda verim alamadıum 1 yıldan uzun bir süre gittim ancak farklı bir hastahanede hamiş kaldım

ciddimisin yaaa off kafayı yicemmm peki kist varken nasıl hamile kaldınn??* bende de var çünkü 7cm lik

nergis77, prenseshanim gizli takılmayın anacım yazın biliosanız bişi

nergis77, prenseshanim gizli takılmayın anacım yazın biliosanız bişi

merhaba,

Doktor bey hakkında bildiğim, duyduğum hiç bir şey yok, maalesef.

Geçen gün üni. hastanesine gittiğinizi yazmıştınız, memnun kalmadınız mı? Oradaki doktorların daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum, ama bende zamansızlıktan, işime veya evime yakın yerleri tercih etmek zorunda kalıyorum.

son 2 hafta içinde tam 6 doktora gittim üni has gittim ama evime ve işime çoook uzak ameliyat söz konusu olunca özellere çok güvenemedigim için teyid amaçlı gitmiştim

amelyat konusunda oğuz beyi %100 tavsiye ederim gerçekten benim amelyatımı profosörler bile harika bi sANAT ıŞı DEDıLER ODA DAHA ULTRASONLA BAMALARINA RAĞMEN BENCE OĞUZ BEY BU KONUDA ıı ÜSTELıK HASTAHANEDENDE MEMNUN KALMIŞTIM

hadi yaaa çok sevindim buna ayyy rahatladım acaba medıcanadamı oguz beydemi oılsam die çokkkk saolll nasıl makbule geçti bilemezsin

Son düzenleme:
merhabar ben 2 senedir oğuz beyin hastayım ve doktorumdan çok ama çok memununm
oğuz beyden önce bir çok doktora gittim eşimde ve bendede hiç bir problem olmamasına ragmen
malesef gebelik oluşmadı oğuz bey iki kez aşılama yaptı bana yakınlığı ve ilgisi beni çok memnun etmisti
ikinci aşılamada hamile kaldım fakat 18 haftalıkken gebeliğim spina bifida yüzünden yine oğuz bey tarafından sonlandırıldı oğuz beyin dikkatil takibi sonucu bebeğmdeki hastalık bulundu
halen oğuz beyin hastasıyım üzerime titriyo desem yeridir şimdi yeniden hamileyim 12 haftalık oldu gebeliğim ne zaman arasam ne sorsam ne zaman gitmek istesem beni geri cevirmez evinin cebinin numaralı vardırr bende bence çok iyi bi secim yapmıssın doktor konusunda bende oğuzbeyden vazgecme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…