Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Öyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bölüme gittiğimde bu beni çok etkilemese de kadın hastalıkları söz konusu olunca böyle bir tavırla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki bütün doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kötü davranıyor gibi yorumlar görünce hayalimdeki doktoru bulmak için araştırma yapmaya başladım
Kafayı yemek üzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hiç muayene olmadım kendime çok kızıyorum. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor önerisi veya düşündüğüm gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?