benim ilk doktorum medicine hospitalde Sibel Yazandı, hiç bir şikayetim yoktu ama bebek düşündüğüm için kontrolden geçeyim demiştim, son derece soğuk bir şekilde içeri geçip hazırlanmamı söyledi,ben sorunum olmadığı için karnımdan yani dışardan ultrasonla bakacak sanıyordum,yanında bir asistanı var,bende şaşkın bir halde herhalde böyle olması gerekiyor diye masaya oturdum, bu arada asistanın yanımda olmasını istemediğimi söylediğimde bana sert bir şekilde o günde 50 kişi görüyor dedi,sonra elinde kocaman bir şeyi içime sokmaya çalıştı,bıcakla kesiyorlar sandım çığlık çığlığa çıkarttırdım,sesim dışarı kadar çıkmış ve eşim biraz daha bağırsaydın içeri dalacaktım dedi,sonra benden bir sürü tahlil istedi bende herhalde muayene edemediği için o tahlilleri yaptırmam gerekiyor diye düşündüm, ve 300 tl civarında kan ve idrar tahlil yaptırdık, salya sümük ağladığım için eşim de herhalde önemli birşey var diye düşünmüş o da bu testler ne diye sormadı ,daha sonra tahlil sonuçlarını aynı doktora göstermek istemediğimi söyledim ve doktor değiştirip tahlil sonuçlarını başka bir doktora gösterdim,yeni gösterdiğim doktor tahlillerini görünce şaşırdı ve neden bu kadar tahlili istemiş acaba,bunların çoğuna gerek yok demişti, Sibel yazana ekim 2009 da gitmiştim ve bir daha asla kadın doğumcuya gitmeyeceğim diyordum
malesef henüz bir bebeğimiz olmadı, regl dönemindeki düzensizlik nedeniyle tekrar doktroa gitmek mecburiyetinde kaldım,eve yakın diye medikal park fatihi tercih ettim ve forumlarda yaptığım araştırmalarda Şule Selmandan genelde iyi diye bahsedildiğini okudum,gidip bir konuşayım bakalım nasıl diyerek randevu aldım,randevu saati biraz uzadı ,içeri girince sağolsun Şule hanım güler yüzle karşıladı,kendisine daha önce olanları anlattım,muayene ederken kullanacağı aleti gösterdi ve daha önce acı çektiğim için bende en küçük boyunu kullanacağını anlattı,asistanının asla muayene olduğum kısmı göremeyeceğini gösterdi ve benimle konuşup rahatlatarak muayene etti,o kadar gergin olmama rağmen beni rahatlata bildiği için daha muayene olurken teşekkür ettim gerçektende dediği gibi eli çok hafif,hiç acım olmadı ,ben bile bu duruma inanamadım,daha sonra ultrason aleti ile içime baktı tüm korkularımı yendim çok şükür,