kan ve idrar sadecce hamilelik belirtisi varsa die yapılıor die biliyorum bu durumlarda alttan bakıp yara felan mantar gıbı seyler varmı ve yumurtalıklar muayene ediliyor die biliyorum ailenin haberi olmaz canın yanmıyor sakin ol canım sonuçtan haberdar et
babanızın üzerinden bakılın, sağ.oc.da kimse birşey sorgulamaz rahat olun basit bi işlem için niye para vericeksiniz boşuna
canim bende cok korkuyorum 2 senelik evliyim halan muayane olamadim bütün rendevulari iptal ettim
kokrma hissetmezsin canım, utanıyorsan kadın doktora git hoş kadındanda utanıyor insan ama erkek olmasından iyidir :18:
İnsallah canımı acıtmayan basit bir işlemdir ve iyi bir doktora denk gelirim. Spektulum sanırım o aletten cok korkuyorum ayrıca utanıyorum.
Arkadaşlar merhaba.
İlk defa jinekolojik muayene olacağım. Evli degilim ancak bakire de değilim. Babam emekli ve Özel Kızılay merkezlerinden semtimde olana gitmeyi düşünüyorum.Babamın emekliliği üzerinden sigortadan yararlanıyorum. İlaç fiyatlarının yaklaşık bir 30TL kadar maaştan kesildiğini biliyorum. Bana tahlil içinde olmak üzere emekli muayenenin 18 TL oldugunu söylediler. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Size sorularım,öncelikle cok korkuyorum. Bir süredir ilişki yaşıyorum (Yaklaşık 1 yıldır) ve bi kaç kez canım feci şekilde yandı bugun de biraz kanamam oldu ilişki sırasında.
Bende doktora gitmeye karar verdim ancak cok ama cok korkuyorum. Bana ne gözle bakılır,bu durumdan çekiniyorum. Tek başıma gidicem,kan tahlili istenir mi? Tansiyonum cok cabuk dusuyor ve bayılmaktan korkuyorum. Yardımcı olun lütfen.
Ayrıca,bu durumdan ailemin haberi olur mu? Bu muayene herhangi bir belgeye yansır mı? Tahlillerden sonra büyük bir düşüş olurmu maaşta ? Lütfen yardımcı olurmusunuz sabah gitmyi düşünüyorum...
Yok zaten kadın doktora gidicem de dediğim gibi smear testi falan varmış galiba yapılan onlardan yaparmı benim adet duzenim cok normal. Bir de test sonucları ne kadar suruyor cıkması
Ah ben bir olsam size de söylerim nasıl oldugunu ama olmak gerekliymiş saglıgımız ıcın benim bugun kanamam olunca cok korktum ilk kez basıma geldi. Bakalım...
Doktora niçin gideceksiniz?
İlişki sırasında canınız yandığı için mi?
Kanamanız olduğu için mi?
Hangi şehirde muayene olacaksınız?
Eğer küçük bir yer ve doktor da tanıdıksa ailenizin haberi olabilir.
Yok büyük bir şehirse kimsenin bu durumdan haberi olmaz.
İlaç , muayene v.s babanızın maaşından kesinti olacaktır.
Ama o kadar büyük bir kesinti olacağını sanmıyorum.
Yalnız babanızın maaşından kesinti olunca ve durumun peşine düşerse ne olur bilemem.
canim sendemi ilk defa olcaksin!!!! kac senelik evlisin
İlişki sırasında canım yanmaya başlamıştı,önemsemedim,ilişkiden sonra idrarımda yanma olmasını da önemsemedim. Bugun kanama gelince korktum.
İstanbulda,dediğim gibi özel kızılay tıp merkezleri var her semtte onlardan birinde olacağım.
Doktor tanıdık değil.
Maaşıdan olacak kesinti için cildiyeye gittiğimi söyledim.
Sorun yok o zaman.
Yalnız ağrı ve yanma varsa psikolojik de olabilir, fiziksel de.
Enfeksiyon olabilir , yara olabilir, herpes virüsü olabilir.
Geciktirmeden hemen gidin muayene olun.
canım bu yanma olayı muhtemelen enfeksiyon yada mantardan oluyordur merak etme iyi olucaksın zten o çatala yatınca doktor bakar bakmaz anlıyo problem ne bu yüzden sen sağıgını ihmal etmeden bir an önce muayeneni ol
canim sendemi ilk defa olcaksin!!!! kac senelik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?