Ben defalarca muayene oldum artık hayatımın sıradan bir parçası, hatta yarın da var randevum

Muayene esnasında hocayla sohbet ediyoruz ultrason ekranına bakıyorum filan anlamıyorum bile. Ama senin Dr çok berbatmıs. Devlet hastanesine gitmiştim orda bir kadın Dr muayene edecekti, eldivenleri takip direkt eliyle muayene etmeye girişti canımı yaktı ben de tepki verdim tabi. Hiç üslubunu değişmedi aynen devam etti. Canım yanıyor dedim aaa ama muayene yapamıyorum ki bu ne böyle dedi bana! Şoke oldum, muayene gerçekleşmedi ve bana (1 yıllık evliydim) vajinusmussunuz dedi. Tövbe estağfurullah... cok sukur ne evliliğimin ilk gecesi ne sonrasinda sorun yaşadım ama doktorun teki vahşi gibi muayenesine izin vermediğim için bana koyduğu teshise bak! Çıkınca ağladım

Sonra özel bir hastaneye (paraya kıyıp bayağı da pahalı bir hastaneye) gittim. Gerçekten çok nazik bir Dr vardı rahatlattı çekinmememi söyledi ve sorunsuz atlattık. Hatta o da bana vajinismussun diyecek diye bekliyordum, lafını bile açmadı. İşte o zaman kadın olmak çok zor diye düşündüm, hele ki paran yoksa devlet hastanelerinde böyle berbat davranan doktorlar var. Gerçekten çok üzgünüm kadınların gördüğü bu muameleden dolayı. O devlet hastanesindeki doktordan sonra şu anki 4. Doktorum ve hiçbirinin muayenesinde inan sorun yaşamadım, gayet rahatım gerginlik yada acı duymuyorum. Seninki de doktor faktörü olabilir