- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.826
- 798
Yani :)Işık loş olsada bana farketmiyor isterse Işıldak tutsun kabak gibi ortadasın sonuçta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani :)Işık loş olsada bana farketmiyor isterse Işıldak tutsun kabak gibi ortadasın sonuçta![]()
Yok daha hiç almadılar. Speral taktırırken sordum Doktorun söylediği yeni Doğum yaptın gerek yok demişti.Her yıl rutin jinekolojik muayene olup smear aldırmıyor musunuz? Bu mecburi bir durum herkes için.
Cinsel hayat başladıktan 1 yıl sonra smear alınmalı. Benim de bir şikayetim yok ama her yıl tekrarlanıyor.Yok daha hiç almadılar. Speral taktırırken sordum Doktorun söylediği yeni Doğum yaptın gerek yok demişti.
30 undan sonra 5 yılda bir demişti.
Tabi olabilir. Tavsiyeniz için tşk ederimCinsel hayat başladıktan 1 yıl sonra smear alınmalı. Benim de bir şikayetim yok ama her yıl tekrarlanıyor.
Hatta ilk gebelik muayenede de smear alınıyor.
Smear konusunda da farklı bir hekimden görüş alabilirsiniz. Siz bilirsiniz tabi :)
Öyle güzel anlattın ki gözümde canlandıBacaklarinizi masanin kenarindaki kollara oturtup totoyu koltuğun en ucuna kadar getireceksiniz ki işlem rahat olsun. Sonrada uzanacaksiniz, evet insani geren bir işlem ama karsindaki kisiler aksama kadar hep ayni manzarayi gördüğü icin ve de sağlik için her yol mübah cekinmene gerek yok. Ben de muayeneye gidecegim zaman elbise giyiyorum, örtü vermedilerse isteyin.
bu yatak ya da sandalyeye oturuş şekli nasıl olmalı doktor hiç uyarmadı yatınca hayır ucuna otuman gerekli
dedi bütün yük dirseklerime bindi gerildim bende
. Öyle güzel anlattın ki gözümde canlandı![]()
Onur süleyman aldemir özel çınarlı hastanesiİzmir'de iyi anlayışlı bir jinekolog arayışındayım özel hastane, özel muayene de olur tavsiyesi olan var mı??