jinekolojik muayene

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
34
merhaba arkadaşlar ben vajinismus hastassıyım 10 aydır bu illetle uğraşıyorum artık yeter dedim ve . 7. temmuzda doktora gideceğim, ama ondan da korkuyorum hala bekar olduğum için bana yapılan muayene nasıl olur yani öğrenmek istediğim pelvik muayene (rahim içi kontrol) mu olur olursa acı olur mu ne olur yardım edin bilgisi olan varsa yazsın lutfen. yoksa benim doktora gitmeye bile cesaretim yok. lütfen destkelrinizi bekliyorum

bekarken nasıl anladın kı vajınısmus oldugunu

evlıysen soyle yap bence doktora esınle gıt derım
ben esımle gıttım esınde emınım o zardan artık kurtulmak ıstıcektır
doktor muayene ederken zarar gorebılır derse esınden ve senden ızın alınır
belkı aılecek kurtulursunuz sıkıntılı durumdan
esının zarı ılla ben yok etcem egosuna suan sahıp oldugunu sanmam emınım o senden daha cok yorulmustur bu konuda :KK70:
kı doktor gereklı acıklamayı yapacaktır
ben esımle gıttım doktor aneztezı altında cıkardı esımın ve benım ıznımı alarak :)
vajınısmusta doktorlar hastaları korkutmz yıpratmaz sadece konusma uzerınede olabılır
bu rahatsızlıgı tek basınıza atlatamazsınız esınızde sızınle gıtmelı

öyle
esının zarı ılla ben yok etcem egosuna suan sahıp oldugunu sanmam emınım o senden daha cok yorulmustur bu konuda :KK70:
ben esımle gıttım doktor aneztezı altında cıkardı esımın ve benım ıznımı alarak :)
vajınısmusta doktorlar hastaları korkutmz yıpratmaz sadece konusma uzerınede olabılır

öyle olacak zaten birlikte gidicez ama ben vaji olduğuma kendim karar verdim. ancak cesaretimi toplayabildim doktor tanı koysun diyorum. peki o konrolde acı oluyor mu

öyle

öyle olacak zaten birlikte gidicez ama ben vaji olduğuma kendim karar verdim. ancak cesaretimi toplayabildim doktor tanı koysun diyorum. peki o konrolde acı oluyor mu
yyoooo hıc acı olmıcak
sana kızlık zarı nedır yapısı nedır onu anlatcak
muhtemelen kas gevsetıcı anestezık krem ve kayganlastırıcı vercek
bılgılendırıcek
bıde normal acıp bakıcak zarına zarar vermeden hanı zarın kalın mı sorun ne dıye
belkıde mantarın vardır ondan acıyodur kasıyosundur
bakıp soylıcek sana
parmakla muayene falan edemez zaten oyle bırsey yapmaz oyuzden acıma falan olmaz

ohhhhh allah senden razı olsunn :)) rahatladım valla yaa :))) kayganlaştırıcı kas gevşetici ilişki için mi verecek sence

ayyy çook sagol şuan nasıl mutluyum sanki yendim vajiyi. inşallh kremler ilaçlardda tekisini gö
sterirde kurtulurum

ayyy çook sagol şuan nasıl mutluyum sanki yendim vajiyi. inşallh kremler ilaçlardda tekisini gö
sterirde kurtulurum
aslında kreme bıle gerek yok :)
kurtulursun
ben bıle yenebıldıysem haylı haylı
inan yeterkı
bunca sene basaramayanlar var ben nasıl yapım dıye dusunme
pıt dıye olur hatta hepsı bu muymus dıceksın :)

ama çok acıyor valla yok öyle bir acı sanki kasıkalarıma bıçak sokuyorlar,sen yaşadın mı vajinismus

evet 9-10 aylık evlıyım
ılk 6 ayı vajıyle gectı :)
1.ayımda kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum genel anestezıyle
o bıle kurtarmadı daha cok korkmama neden oldu
mantarım vardı bambaska bı doktora gıttım
aslında mantardan canın acıyor ılac ve fıtıl tedavısınden sonra agrın kalmıyacak dedı
dedım parmagımı dokunamıyorum bıle fıtılı nasıl sokım ıcıme yapabılsem vajıyı yenerdım zaten :KK70:
yaparsın yaparsın dedı
vajınısmusu yenebılmek ıcın ıs basa dustu
fıtılı yerlestırebılınce aa dedım demekkı olabılıyormus
ılac tedavım bıttı ama ben hala yapabılcegıme ınanmıyorum
esım dedıkı tamam yapamıyorsun kabul ettık barı tadını cıkar
dedım nasılsa olmuyor dogru barı yuzeysel olsun bıtsın
oylesıne olurken pıt dıye bı baktım gırdı
ınanamadım hepsı bu muymus bunca ay bunca amelıyat ve acıyı bosunamı cekmısım bukadar basıtmıymıs dıye agladım :KK70:
zerre acımadı
her yapısımızda zarı yok etmek adına yaklastıgımızdan devamı gelmıyordu
ne zamankı tamamen aklımdan cıkmıstı sadece mutlulugu yasamaktı ozaman gercek oldu :)
ben esıme bosanalım yarım bı kadınım bıle demıstım psıkolojım cok bozuktu :)

megersem yanlıs yapıyormusum puf noktasını verım ozur dıleyerek ayrıntılı anlatcam
mum ısıgında romantık yemek ve dans :KK70:
gercekden romantık anlar yasa
o işi hıc dusunme
sankı hıc vajınısmusun yokmus zaten esınle yapabılıyomussun gıbı rol yap
kayganlastırıcı kullan
bız hep yukarı dogru bastırıyoruz kas gıbı kemık gıbı bırseye degıyor duvar gıbı ılerlemıyor ve cok acıyor degılmı
ıste orası dogru nokta degıl
basını bıraz asagı makata dogru kısıma vajınanın en altına yerlestırıp yerlestırdıkden sonra asagı bastırdıgın an pıt dıye kayıp gırıyor :)
hepsı bu
bız yanlıs noktaya bastırıp duruyomusuz
esını sen yonlendır sen yeerlestır ve hafıf bastırsın dırek gerceklesecektır

aynen bende 10 aylık evliyim darısı başıma inşallah .. ne güzel o ilk yapışındaki mutluluğu tahmin edemiyorum bile dünyalar senin olmuştur. şu doktor a gideyim vajiden başka bir hastalığım yoksa yeneceğim inşallah allahın izniyle olacak. bende sinir haliyle söylüyorum eşime artık olmaz ben yapamıyorum ayrılalım diye. dalga mı geçiyosun benle diyor bu sebepten evlilik biter mi diyor.

aynen aşagı doğru olduğunu bende yeni öğrendim öğrendikten sonra denemedik çok :KK43: regl grip oruç derken unuttum tamamen .

saolsun esın anlayıslıymıs
benımkıde kızıyordu bana bıde nasılsa omur boyu bırlıkteyız zamanı gelınce bı bakarsın basarabılmıssın kafana takma acelemız yok dıyordu
ama ben cok takıyordum sureklı aglıyordum cok uzucu
bıde kımseye soylememıstık herkes cocuk dıyede tutturmustu
yanı ınan ıstersen basarıyorsun
hıcbı kadın ölmemıs ya bundan :)
sık dişini 2 dk olsun bıtsın kurtul :)

hahhh ne güzel dedin valla akşama kadar böyle gaza geliyroum akşam köşe kapmaca oynuyoruz resmen uyumamk için

X