jivaluna Burun Estetiği Ameliyatı

Geçmiş olsun. Ameliyat öncesi önden tasarım yapıldı mı? Hep yandan tasarım yapılıyor böyle karar vermek çok zor. Beni eklersen resimlerini görmek isterim. Serdar Beyin Helin Avşar dışında yaptığı bir ameliyat resmi görmemiştim.

saol mathmazel..ben helin avşarın fotoğrafını görmedim ama onun burnuna bin basacak kadar güzel bir surü burun gördüm hatta bı kacını yakından gördüm bayıldım..tasarım yapmıyo önceden resmınıi cekip kendısı uzerınde calışıyo fakat göstermıyo kiii bence en mantıklısıda o ben sahsen tasarım felan istemezdim hayal kırıklıgı yasamamak için bence önemli olan doktoruna güvenmek guveniyosan tasarıma felan gerek yok..kime nasıl bi burnun yakısacagını kendısı ayarlayacaktır zaten..bu arada fotograf eklemedım henuz 5.gunumdeyım şiş ve alçılı daha sonrada eklerıyım bılmıyorum..

benim bugün 30 gün oldu hala ödem ve egrilik var ama son 1 haftadır gündeb güne degişiyor sanırım düzelmeye basladı ilk 3 hafta cok kalkık bir burnum vardı yavas yavas inmeye basladı.ama ödemden ötürü hafıf egrılıkte göreceksibn ilerleyen zamanlarda korkma oda 3ay sürüyormuş ortalama ama geciyor.bide ödemi atmak için bol bol maydonoz kaynatıp iç bol su iç ananas ye en iyi o geliyor dikkat etmek lazım zor bir süreç benim burnuşum güzelleşmeye yeni başladı senın daha cok yeni:1:

benim bugün 30 gün oldu hala ödem ve egrilik var ama son 1 haftadır gündeb güne degişiyor sanırım düzelmeye basladı ilk 3 hafta cok kalkık bir burnum vardı yavas yavas inmeye basladı.ama ödemden ötürü hafıf egrılıkte göreceksibn ilerleyen zamanlarda korkma oda 3ay sürüyormuş ortalama ama geciyor.bide ödemi atmak için bol bol maydonoz kaynatıp iç bol su iç ananas ye en iyi o geliyor dikkat etmek lazım zor bir süreç benim burnuşum güzelleşmeye yeni başladı senın daha cok yeni:1:

pekı eskıdende bı egrılık varmıydı ?sende benım yoktu sadece ucu dusuk ve uzundu kemıgıme hiç dokunulmadan kısaltılıp kaldırılıp kanatları daraltıldı cok şükür delıklerı esıt duzgun ve minik duruyo şiş olmasına ragmen bol bol su içiyorum bende yaralar içinde havuç yiyorum :D

arkadaslar ameliyattan sonra burnunu cok havada hissedip sonrdan şişler indikce cokda kalkık olmadıgını dusunenler olduumu ikinci günümdeyim aama burnum cok kalkmıs cok kısalmış gibi duruyo :(

jivaluna aynı sorunu şuanda bende yaşıyorum. senin burnun nasıl oldu düzene girdi mi? ufff cok kısa ve kalkık bi burnum oldu aynalara küstüm ya:( 10. günüm bugun ama ne kdr insede kısa işte:(((

jivaluna aynı sorunu şuanda bende yaşıyorum. senin burnun nasıl oldu düzene girdi mi? ufff cok kısa ve kalkık bi burnum oldu aynalara küstüm ya:( 10. günüm bugun ama ne kdr insede kısa işte:(((

tabiiikiiii indi hatta su anda bana yıne uzun gelıyo ve hiç kalkık degıl eskıye göre cok az kaldırılmıs dıyebılırm ıkıncı gunun vermıs oldugu telasla yazdım burnum cok değişti senınde degısecek hiç canını sıkma aylar sonra tanıyamayacaksın bıle belkıde sende benm gıbı keske kalkık kalsaydı uzamasaydı dıyeceksın :D

burun ucu estetiği lokal anesteziylemi yapılıyor? birde ne kadar sürüyor? ne kadar bir sürede iyileşiyor?

Back
X