Jooker'in Diyet Günlüğü

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
Kendimi motive etmek, gaza gelmek, yediklerimle yüzleşmek için bi günlük açmak istedim.

Şuan kaçım bilmiyorum. eve gidince ölçüp gün gün kilomu ve yediklerimi paylaşacağım.

Tahminim 55-56 civarıyımdır. Hedefim göbeğimden kurulana kadar zayıflamak. Tek derdim bu.

Eveeet günlüğümün ilk günü.

Sabah öğle misafirlikte olduğum için istemeden makarna ve patates kızartması yedim. :/
Şekerleme ve ekmek yemeden günü kapattım. Ohh :)

Sabah:
ekmeksiz
7-8 zeytin
2-3 parça kaçar peyniri
iki çatal patates kızartması
1 haşlanmış yumurta

öğle:
Ekmeksiz
2 yemek kaşığı sade makarna
2 yemek kaşığı tavuk

Ara:
az fıstık

akşam:
ekmeksiz
az mercimek çorbası
kuzu haşlama
az salata

kaç olmayı planlıyorsun jooker bu arada günlüğün hayırlı olsun :)
Tok halimle 52 yi önce bi göreyim diyorum. Eğer göbeğim memnun etmezse daha verirebilirim. Sonra göbeğim bitecek diye çok vermiş olursam kas yaparak 52 ye geri çıkarım. Kilit nokta göbeğim yani. :)

Tok halimle 52 yi önce bi göreyim diyorum. Eğer göbeğim memnun etmezse daha verirebilirim. Sonra göbeğim bitecek diye çok vermiş olursam kas yaparak 52 ye geri çıkarım. Kilit nokta göbeğim yani. :)

52 baya ince olur sanırım. spor da yapıyor musun çok daha kolay şekilleniyor

52 baya ince olur sanırım. spor da yapıyor musun çok daha kolay şekilleniyor
Sadece uzun yürüyüşler yapıyordum. Tatildi bayramdı derken yapamadım. Bugün evde 6 week 6 pack jillian michaels videolarıyla çalışmaya başlamayı düşünüyorum. bi başlasam gerisi gelecek. Bir de bi alet aldım başlarda yüzlerce kez yaptım ama sonra ara vermeme rağmen ilk baştaki gibi yapamadım. Çok garip değil mi. Aldığım alet şu.

bu aleti biliyorum salonda da vardı acaip kalça çalıştırıyor ama çok ta komik geliyor yaparken :) aslında yaparsın bazen uzun aralar soğutuyor mesela ilk kez ramazan boyunca sıfır spor yaptım...

bu aleti biliyorum salonda da vardı acaip kalça çalıştırıyor ama çok ta komik geliyor yaparken :) aslında yaparsın bazen uzun aralar soğutuyor mesela ilk kez ramazan boyunca sıfır spor yaptım...
Dengeyi de bozuyor bazen. uğraşacağım bakalım. Videoyu yapabilir iyice ısınırsam yaparım herhalde. :26:
Sen düzenli yapıyorsun yani spor. Hep salonda mı?

Dengeyi de bozuyor bazen. uğraşacağım bakalım. Videoyu yapabilir iyice ısınırsam yaparım herhalde. :26:
Sen düzenli yapıyorsun yani spor. Hep salonda mı?

yok hep evde tatlım evde de oluyor .salona birkez gitmiştim daha gitmedim gereksiz bence. hem insan kendi ağırlığı ile yaptığı egzersizler daima iyidir. bana bir bilek ağırlığı ayağa takılan şekilde olan ve bir dambıl da yetiyor. çok kaynak var fitnessblender var orda çok güzel videolar buluyorum zaten zamanla neyin daha etkili olduğunu anlıyorsun..

Son düzenleme:
2. Gün

Sabah:
1 aktivia yoğurt
kahvaltı yok

ara: fındık

akşam:
bol salata
az porsiyon tavuk
2-3 yemek kaşığı makarna

3. Gün

kahvaltı:
haşlanmış yumurta
4 zeytin
bir dilim peynir
3-4 haşlanmış sosis
3-4 çatal patates kızartması
ekmek yok
şekersiz çay

akşam:
1 gözleme
şekersiz çay

bu günü de böyle kapattım. Gözlemeden sonra yarın kaç kilo uyanacağım bakalım. :)
3 gündür geze geze istikrarlı şeyler yiyemedim ama yine de kaloriyi aşmadım gibi geliyor.

4. Gün 54.4 ile uyandım 3. Gün gibi. :) demek bir gözleme akşam öğününden fazla kalorili geliyor.

Sabah:
yağı süzülmüş ton balığı
3 parça peynir
4 zeytin
Ekmeksiz

akşam:
1 kepçe çorba
1 tabak yoğurtlu semizotu
Ekmeksiz

gece: (((
2 dilim ince hamur pizza
3 parça tavuk kanat
4-5 dilim patates
yarım porsiyon sufle ((

son olarak bugün 30 day shred için bir başlangıç yaptım. Videonun tamamını yapamadım o yüzden bugünü 1. Gün saymıyorum. Yarın inşallah. :))

merhaba ben 25 yaşındayım ve çocuklugumda berı kılo problemı ile uğraştım.Diyet spor herşeyi yaptım ama bıraktıgımda tekrar kilo almaya başladım taki DENİZ EGECEYLE tanışana kadar deniz bey hiç bi şekilde diyet yapmadan bilinç altı kodlama eğitimleri vererek olmak istediğim kiloya ulaştım.DENİZ EGECE'NIN dediği gibi kilo bilinç altında bitmediği sürece bedende de bitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…