- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
kaç olmayı planlıyorsun jooker bu arada günlüğün hayırlı olsun :)Bugün Uyanınca aç iken kilom 54.8. :))
Tok halimle 52 yi önce bi göreyim diyorum. Eğer göbeğim memnun etmezse daha verirebilirim. Sonra göbeğim bitecek diye çok vermiş olursam kas yaparak 52 ye geri çıkarım. Kilit nokta göbeğim yani. :)kaç olmayı planlıyorsun jooker bu arada günlüğün hayırlı olsun :)
Tok halimle 52 yi önce bi göreyim diyorum. Eğer göbeğim memnun etmezse daha verirebilirim. Sonra göbeğim bitecek diye çok vermiş olursam kas yaparak 52 ye geri çıkarım. Kilit nokta göbeğim yani. :)
Sadece uzun yürüyüşler yapıyordum. Tatildi bayramdı derken yapamadım. Bugün evde 6 week 6 pack jillian michaels videolarıyla çalışmaya başlamayı düşünüyorum.52 baya ince olur sanırım. spor da yapıyor musun çok daha kolay şekilleniyor
Sadece uzun yürüyüşler yapıyordum. Tatildi bayramdı derken yapamadım. Bugün evde 6 week 6 pack jillian michaels videolarıyla çalışmaya başlamayı düşünüyorum.bi başlasam gerisi gelecek. Bir de bi alet aldım başlarda yüzlerce kez yaptım ama sonra ara vermeme rağmen ilk baştaki gibi yapamadım. Çok garip değil mi. Aldığım alet şu.
Dengeyi de bozuyor bazen.bu aleti biliyorum salonda da vardı acaip kalça çalıştırıyor ama çok ta komik geliyor yaparken :) aslında yaparsın bazen uzun aralar soğutuyor mesela ilk kez ramazan boyunca sıfır spor yaptım...
Dengeyi de bozuyor bazen.uğraşacağım bakalım. Videoyu yapabilir iyice ısınırsam yaparım herhalde. :26:
Sen düzenli yapıyorsun yani spor. Hep salonda mı?
3. Gün 54.4 ile uyandım. ��
Sağol canım. :)) iyi gidiyor inşallah bozmam gidişatı :)günaydın tatlım süper gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?