JOYA PURO GELİNLİĞİMİ VERİYORUM

sweett41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
68
2
Birdefa giymiş olduğum Joya Puro marka üst kısmı komple işlemeli fransız dantelli gelinliğimi uygun fiyata veriyorum ilgilenenler özelden msj atabilir(tarlatanı ile birlikte verilecektir 36 beden arkası bağlamalı olduğu için 38 bedenede uygun,eteklerine doğru fransız dantel serpme görüntüsünde şık bir gelinlik)özellikle omuz detayı çok şık,3200tl aldım 1500tl veriyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 663
  • image.jpg
    image.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 468
  • image.jpg
    image.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 461
  • image.jpg
    image.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 749
  • image.jpg
    image.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 593
  • image.jpg
    image.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 311
  • image.jpg
    image.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 361
Son düzenleme:
Birdefa giymiş olduğum Joya Puro marka üst kısmı komple işlemeli fransız dantelli gelinliğimi uygun fiyata veriyorum ilgilenenler özelden msj atabilir(tarlatanı ile birlikte verilecektir 36 beden arkası bağcıklı,eteklerine doğru fransız dantel serpme görüntüsünde şık bir gelinlik)3200tl aldım ama uygun fiyata veriyorum
]1387508[/ATTACH][/QUOTE]

canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti....bu numaradan ulasabilirsin cnm bna

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu günceldir son fiyat 1000tl isteyen 500tl'ye kiralayabilir

X