julia İle Sohbetkolik :)

İyi geceler tatlımm:54:

İyiyim Vuslat ablacım sen nasılsınnnn:48:
Kurbanımın son hediyesini düşünüyorum ne olsa diyeee aklıma hiç bişi gelmiyoooo:44::37:

bende iyiyim bitanemmm:38:kızz kaç tane hediye aldın ki:26:ben daha bi tane aldım durumlar sakat biraz bizde
bende düşünüyorum bir şeyde daha alıcamda ne alsam acep:26:

bende iyiyim bitanemmm:38:kızz kaç tane hediye aldın ki:26:ben daha bi tane aldım durumlar sakat biraz bizde
bende düşünüyorum bir şeyde daha alıcamda ne alsam acep:26:

2 tane aldım canım ufak tefek var aklımda onları da alıcam yarın çıkıncaa:46:
Yine kar yağdı ama malese gece inşallah don olmaz yoksa inemem bu dağ başındannnn:52::52:

güzell geçiyoorrr ablaaa sizz nasılsınzz yaa bizim topic boşboşşş bendee bakınırken sizi gördmm:27:kurbanımaaa hediyelerimi tamamladım benn göndercem pazartesii yeter heraldee

sorma tatlım beren gitti yavrular dağıldı:50:bende bir iki gün içinde tamamlıcam:31:
nazar boncuğunuda aldım:nazar:pakete koyucam:49:

Hoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmmm:48::48::48: Naberrrr,, ne zaman göndercen bakim hediyemiiiii:52::52::52::52:

Maltepe deyim canım:1::1: Medeniyetten bihaber yaşayıp gidiyorum:1::1:

:1::1:benim abimde bi aralar maltepede oturmuştu
tamda tren yolunun yanıdaydı evi tren geçtikçe sallanıyorduk zangır zangır:52:

sorma tatlım beren gitti yavrular dağıldı:50:bende bir iki gün içinde tamamlıcam:31:
nazar boncuğunuda aldım:nazar:pakete koyucam:49:

yarından itibarenn geliyormuşş berenn:52:ablaaa benn parfüm aldımm mutfak önlüğüü diktimm süsledimm annemlee çokk güzel olduuu:27:sonraaa birdee elbise aldımm yeter dimii şal örmüştmdee o hatalı olmş sanırım annemm söktrdüü bende bıraktm kaldı o:52::52::52:

Back
X