• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi julia 'nın kurabiyesi

şu ''aldığı kadar un'' lafını hiç sevmiyorum ben :18:

kaç bardak yani???:26:

pazar gunu alayim kocamin aklini cok skeer kek kurabiye seyelrini:) de benim el yetegenim kotu ya tat guzel oluodagoruntu bozuk olabilir artik pratik yapmam lazim :)

olsun cnm tadı yerinde olsun yeter ki kıtır kıtır oluo yaaa ama mahlepi mutlaka koy o koku muteşem oluo :52::52:

buradaki çikolata sos puding gibi toz olanlardan mı,yoksa şişe halinde hazır satılanlardan mı yoksa çikolatayı eriterek mi yapılıyor:44:

buradaki çikolata sos puding gibi toz olanlardan mı,yoksa şişe halinde hazır satılanlardan mı yoksa çikolatayı eriterek mi yapılıyor:44:

ikisi de olur ama ben puding gibi olandan yaptım cnm çünkü üstüne döküorum yaaa şişedeki ile desen yapabilirsin sadece :16:

cok sagol tatlim.. bulucam yaopicam anlaitirm bakalim neye benzedigini :) esimin kac puan verdigini hos garibim alisti artik tuzlu tatsiz kotu yemek yemegee herseye cok ii olmus der sagolsun :)

ehehe inş güsel olur cnm yap sora da yorum yazzz buraya bakalım nasıl olcak :16:

ikisi de olur ama ben puding gibi olandan yaptım cnm çünkü üstüne döküorum yaaa şişedeki ile desen yapabilirsin sadece :16:

canım biz de evde o dediğin çikolata sosundan yapıyoruz ama üzerindeki ölçüye göre yapınca pek katı olmuyor.yani senin kurabiyende donmuş gibi,ben o yüzden gerçek çikolata sosu sandım,yani çikolatayla eriterek yapılandan.çünkü aynı fondüdeki gibi donmuş ve dağılmamış,güzel duruyor.bi püf noktası var mı bunun.eline sağlık bu arada:71:

canım biz de evde o dediğin çikolata sosundan yapıyoruz ama üzerindeki ölçüye göre yapınca pek katı olmuyor.yani senin kurabiyende donmuş gibi,ben o yüzden gerçek çikolata sosu sandım,yani çikolatayla eriterek yapılandan.çünkü aynı fondüdeki gibi donmuş ve dağılmamış,güzel duruyor.bi püf noktası var mı bunun.eline sağlık bu arada:71:

koyu olsun istiosan sütünü az koy cnm :16: ama donuo zaten bir süre sora üstünde :16:

Back
X