- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
elıne*emegıne*saglık*kurabıyemm![]()
rica ederim kuzum bademim bnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elıne*emegıne*saglık*kurabıyemm![]()
Ellerine saglik Resim eklersen.Bizlerde deneriz![]()
şu ''aldığı kadar un'' lafını hiç sevmiyorum ben :18:
kaç bardak yani???:26:
tadi da muhtesemdir eminim ama cok sik durduklari kesin ellerine saglik tatlim..
teşekkür ederim cnm sende dene![]()
pazar gunu alayim kocamin aklini cok skeer kek kurabiye seyelrini:) de benim el yetegenim kotu ya tat guzel oluodagoruntu bozuk olabilir artik pratik yapmam lazim :)
olsun cnm tadı yerinde olsun yeter ki kıtır kıtır oluo yaaa ama mahlepi mutlaka koy o koku muteşem oluo![]()
ayy insallah bulabilirim burdada ne oldugunu bile bilmiyorum ben :)
buradaki çikolata sos puding gibi toz olanlardan mı,yoksa şişe halinde hazır satılanlardan mı yoksa çikolatayı eriterek mi yapılıyor:44:
aktarlar da ve hatta marketler de var cnm![]()
cok sagol tatlim.. bulucam yaopicam anlaitirm bakalim neye benzedigini :) esimin kac puan verdigini hos garibim alisti artik tuzlu tatsiz kotu yemek yemegee herseye cok ii olmus der sagolsun :)
ikisi de olur ama ben puding gibi olandan yaptım cnm çünkü üstüne döküorum yaaa şişedeki ile desen yapabilirsin sadece![]()
canım biz de evde o dediğin çikolata sosundan yapıyoruz ama üzerindeki ölçüye göre yapınca pek katı olmuyor.yani senin kurabiyende donmuş gibi,ben o yüzden gerçek çikolata sosu sandım,yani çikolatayla eriterek yapılandan.çünkü aynı fondüdeki gibi donmuş ve dağılmamış,güzel duruyor.bi püf noktası var mı bunun.eline sağlık bu arada![]()
hamurun kıvamına göre meg kankam![]()