• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia 'nin moda vitrini ...

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabalar öncelikle .....

buradaaaa sizlerle modaya en yakın ve hoşuma giden kıyafetleri ayakkabıları ojeleri rujları aklınıza ne geliosa sizlerle paylaşmaya çalışacağım kızlar :16::16:

takip edenlereee şimdiden teşekkür ediorummmm buyrunnnn yoldan geçerken bir de bnm vitrinime bakın bakmak bedava :1::1:

evett kızlar sıkı bir aşkı memnu takıipcisi idim ve bende herkes gibi bihterin kıyafetlierinn hayranı idim ama dizide en beğendiğim elbisesi işte buyrun :42:

$bihter.webp :40::40:

genç kızlarımızda bir siyah merakıdır gidio neden kendilerini siyahlaraaaa mateme büründürürler anlamış değilim :68::68:

halbukiiii ne kadar cici elbiseler etekler bluzlar var rengarenk :69::69:

$5b908943b52b1a0347319f5e1b34ca5a.webp$2011-Kışlık-Tulum-Modelleri-7.webp$anfqbo.webp

$Sherri Hill 1050.webp$yazlik-elbise-8.webp$yazlik-kiyafet-2009.webp

mesaj tekrarı .............

Son düzenleme:
yarındaaaa bu senin en gözde ayakkaılarını ekleyeceğim kızlar takip etmeye devam :9::9:

birazda ayakkkabı diyelim ve soraaaaa mola verelim :70::70:

$babet-ayakkabi-1.webp$babet-ayakkabi-3.webp$babet-ayakkabi-4.webp$babet-ayakkabi-7.webp$babet-ayakkabi-52.webp

Mesajlar tarafımdan birleştirildi..

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm babet!!! Benim bir tane bile babetim yok :5: boyum kisa oldugu icin pek sevmiyorum giymesini sanirim. Gecenlerede bir bakindim ama istedigim gibi bir tanede bulamadim :5:

bu sıralr vitrinlerde sık sık gördüğüm bir çanta modelini paylaşmak istiorum sizinle arkadaşlar çok da beğendimmm :16::16:

$Fotoğraf0619.webp

Paris moda haftasından bir kaç kare kızlar

$1-tile.webp

$5-tile.webp

$6-tile.webp

beğendiğim bir kaç kombin :3::3:

$y.webp

Alıntıdır ....

Back
X