sadece bunları mı yedin..
nasıl dayanıyorsun peki.?
pazar günü başka birşey yemedinmi?bu şok diyet vücuduna zarar verebilir dikkat etlmaz:
bende diyetteyim ama seninki çok ağır canım... :1shok:
Dün baş dönmesi yaşadım. Ve hiç yememeyi düşündüğüm halde mecburen salata yaptım. Şimdi çok iyiyim. Vallahi iş beyinden geçiyor. Beynimi öyle bir ayarlamışım ki acıkmıyorum.. Çok kararlıyım böyle gideceğim. Ayılsam da bayılsam da za-yıf-la-ya-ca-ğımm!
ve zayıflama hapı he?onun vücuda verdiği zararları biliyorsun sanırım...
Zayıflamak evet çok istiyorsunuz hızlı olsun demeyin; acele işe şeytan karışır. Aman diyin yok ilaçlar felan bunlarla destekleyip kendinizi ve vücudunuzu zora sokmayın. Doğal yollarla zayıflamayı doğal şekilde sağlıklı yollarla zayıflamayı seçin. Hayatınızı basite almadan zayıflamış olursunuz. Ve siz ne kadar buna özen gösterirseniz; bünyenizde size o kadar iyi davranacaktır ve istediğiniz şeyleri size verecektir.
Birşeye karar verdiyseniz onun sağlam olmasını da isteyin. Bu kararınızı destekleyici davranışlarda bulunun.
Dikkat edin!
�Clinical Thyroidology Dergisi’nde (Kasım 2002) yayınlanan bir yazıda zayıflatıcı veya yağ yakıcı olarak satışa sunulan bazı besin desteklerinde bulunan “TIRATRICOL” isimli maddenin tiroid hormonuna benzer aktivitesi sebebiyle zararlı etkilerinin olabileceği belirtilmektedir. “TIRATRICOL” maddesi hücre düzeyinde tiroid hormonuna benzer etki göstermekte, metabolizmayı aşırı hızlandırarak terleme, titreme, kilo kaybı, uykusuzluk, sinirlilik, yorgunluk gibi toksik guatr belirtilerine yol açmaktadır.
Özellikle Epnedra (Ma Huang) gibi metabolizmayı zorlayan diğer ürünlerle birlikte kullanılan “TIRATRICOL”de bu sorun daha hızlı ve şiddetlidir. Doktorlar tarafından önerilmeyen hiçbir zayıflama ürününü kullanmamanızı öneriyoruz. Sihirli bazı formulasyonlarda kullanılan bu tür zararlı maddeler genellikle gözden kaçmakta ya da kutu içeriğinde çok küçük yazılarak gözden kaçırılmaktadır. Size önerilen zayıflatıcı ya da yağ yakıcı ürünleri kullanmayınız. “TIRATRICOL”e de “Ephedra-Ma Huang” gibi özellikle dikkat ediniz.
ALINTI...
Farkındayım. Lütfen ağır demeyinn :) Ne yediysem onu yazıyorum. Yedikçe de pişmanlık duyuyorum aslında. Bugün hafif bir kahvaltı ettim şimdi çok pişmanım. İş ciddi yani. Umarım başarırım.. Benim amacım çok kısa sürede vermek zaten. Erkek arkadaşım çok söylenmeye başladı ve işler ciddiye biniyor bu yüzden kısa sürede bir mucize gerçekleştirmem gerek.. Aslında bana yediklerim çok gibi geliyor. Bilmiyorum, sanırım iyice psikolojim bozuldu
13.04.2010 Salı..
Sabah: 2 adet kepekli form bisküvi, 1 adet salatalık, 2 kibrit kutusu peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, 1 domates, çay
Ara: 1 bardak çay, 1 bardak kahve
Akşam: Peynirli yeşil salata (limonlu ve sirkeli), 1 çorba kaşığı yağ, 3 adet kepekli form bisküvi
Az önce dayanamayıp kalan pakette 5 bisküviyi de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?