July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

ay mahcup oldum şimdii, şu sayfada denk gelmiştim ona istinaden ben öyle istedim ama koşulları değiştiyse sorun değil :/

hayır indirimle 30 tl makina hiçbirşey değişmedi ben hediyesi olarak yazmıştm onu sakın yanlış anlamayın kahve fincanlarıda yanında hediyemdir

.................................

.........................

Son düzenleme:
hayır indirimle 30 tl makina hiçbirşey değişmedi ben hediyesi olarak yazmıştm onu sakın yanlış anlamayın kahve fincanlarıda yanında hediyemdir

hıh tamam o zaman sevindim :)
haftasonu için şehir dışına çıkmıştım, daha dönemedim.
mutlaka ayır onları bana, perşembe filan kesin dönmüş olacağım. gerçi zaten iki günde getiriyor kargo galiba, yarın versen perşemb e gelirler değil mi

evet canım yarın çok kargom var salı günü gönderirim istersen cuma eline ulaşır bana adres bilgilerini yazarsın canım iyi gunlerde kullan her kahve içişinde beni hatırla (kahve fincanlarında hiçbir çatlak kırık vs yoktur ) tekrar iyi gunlerde olsun böğürtlenkuşu

Son düzenleme:

iki günde geliyorsa bekletmeye gerek yok yarın versen perşembe dönünce alırım ben de. :)

..............................

............................elimde kalan ŞAL VE PANÇOLAR çogu hediye gitti kalan bunlar .......................................

kendinden taşlı cepleri var 10 tl 5tl

2.sıradaki yeşil el örmesi yündür ışıktan dolayı o şekil cıkmış rengi çimen yeşilidir...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
VE ELİMdE ROWENTA HALI+KOLTUK YIKAMA AYRICA ELEKTRK SÜPÜRGESİ GÖREVİNİ GÖREN MAKİNA VAR dÜŞÜNENLER OLURSA ÖZELdEN İRTİBATA GEÇEBİLİRLER dETAYLI FOTO ÇEKİP ATARIM...

Son düzenleme:
ÇAY&KAHVE MAKİNAM VE 6 PARCA NESCAFE TAKIMIM SATILMIŞTIR.......
ORJJİNAL AdİdAS CEKET SATILMIŞTIR.........
ARKALARI ZIMBALI siyah BOTTİE AYAKKABIM SATILMIŞTIRR......

hELLO KİTY MOR VE LEOPAR taytsatıldımı julyy cim ve ne kadar

kitty 8e duştu yukarıda var cnm kalan herşey bu 2 sayfada olanlar leopar tayt 20tl cnm.

taytla kombin yapalım demişsin sana bnm fikrim olan bikaç tuniği atayım uygun bunlar ona ara rengine senbak

bu renkler taytla uyumlu ara renkleridir dusunursen dönersn bana içine siyah badi giyip üzerine ortadaki salaş hırkayı atabilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…