jumbo yemek takımı kullananlar yardımcı olabilirmisiniz?

sezer06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
101
0
46
Konya
merhaba kızlar bugün yemek takımı almaya die çıktım.ilk önce emsana baktım.orda jumbo ve bernardoyu kötülediler dedim bi bakıyım neden kötüymüş die.bernardoya girdim.tencere takımları hakikaten bi işe yaramazdı.ordan jumboya gittim.çok hoş bi yemek takımı beğendim.tenceresi çay takımı herşeyi var içinde 2.500 t dediler.sizce çokmu pahalı.jumbo kullanan varmı aranızda memnunmusunuz veya hangi markayı almamı önerirsiniz.çok karasız kaldım.off bi yemek takımında böleyse diğer eşyaları düşünemi,yorum:):)
birde bone china diolar bu çin malı deilmiş.emsan daki bay söledi.ne oluyo bilen varmı acaba?emsan jumboyu kötülüyo jumbo emsanı off bilemedim kime güvencem

birbirlerini kötülemeleri normal aslında sonuçta rakip firmalar.soruna gelince yemek takımında bilmiyorum ama çelikte kesinlikle jumbo diye biliyorum ailemden.yemek takımlarında da okadar iyimidir bilemem.ben de araştırma aşamasındayım.kk kızlarından yorumları bekleyelim bakalım bi bilen çıkar mutlaka.

bende bilmiyorum yemek takımı ve tencere hakkında hiç bişey
hadi kızlar yardımcı olcak yokmu?

Benim annem yıllardır emsan kullanıyor. Memnunduk. Tencere takımımı emsan aldım. Yemek takımında da tencereci markalara güvenmedim pek. Misafir takımını Kütahya, günlük kullanım için güral aldım. Çatal bıçak takımını da Hisar aldım. Kampanyası varmış 490tl.
Emsan ın çatal bıçak takımı ile Hisar ı kıyasladım aynı dükkanda. Hisarın farkı bariz belliydi. Kalitesi, görünümü daha iyi geldi bana.

Son düzenleme:
sen ayrı ayrı almışsın ben öyle uğraşmak istemiyorum yani hepsini bi yerden alıyım çıkıyım diorum.sanki öyle daha hesaplı olucak gibi.her markanın kampanyası var.emsan bernardo ve jumboda.karacaya bakmadım daha.

jumbo almayı düşünüyosan 212'den almanı öneririm. Fabrika satış mağazasıymış orası ve nakite veya kredi kartı tek çekime epey indirim yapıyolar. Bilgine :)

cnm ben konyada yaşıyorum ama nişanlım ankarada bu yaz evleniyoruz Allah izin verirse.yemek takımını konyadan alıcam.

benim yemek takımım jumbo; tencere, çatal kaşık, çay takımı filan... Çeyiz seti olarak gçiyordu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ben çok memnunum gerçi kısa bir süre ama...

Yemek takımım ise bone china; kesinlikle çok şık duruyor.

Özetle öneririm; içine sinen beğendiğin bir şeyi kullanman en doğrusu.

ben takımımı jumbodan aldım yeni manzini modelini 1180 tlye kaç aydır araştırıyorum jumbodan iyisini görmedim tavsiye edebilirim

yanlış hatırlamıyorsam ben geçen sene 1490 TL gibi bir fiyata almıştım. Buna tencereler ve çay tepsisi çay tabakları bardaklar ve yemek kaşık bçaklar vardı. Bir de yanında noble lifeın kahvaltı setini hediye etmişlerdi.

evet kesinlikle jumboyu tavsiye ediyorum. jumbonun çeyiz setinin içindeki yemek takımı bone chine zaten. bone chine nın özelliği içinde kemik tozu bulunması ve kırılmaya karşı daha garantili olması. bende jumbo mağazasında sordum 2500 lira dediler. ama fabrika satış mağazası arıyorum şimdi. oralarda daha uygun oluyor diye. bilen varmı kızlar jumbonun istanbuldaki fabrika satış mağazası nerelerde var.

Ben bir hafta önce gittim bana 2,350 dediler beğendiğim bi modele.ama garip olan ne biliyomusunuz çay seti var tenceresi herşeyi çaydanlığı yokmuş içinde onu ayrı alıyosun.280 tl dior çaydanlığa.çay tepsisi var ama çayndalık yok setin içinde böle şey olurmu anlamadım.emsana baktım emsanında düdüklüsü güzel deildi
bişey daha sorcam kızlar.bjumbo yemek takımından bi parça kırıldığı zaman aynısı kaç seneye kadar temin ediyor.2 mi.birde emsan bana 5 yıl dedi. Ama inanma diolar.vermez 5 yıl boyunca diolar.

ben baktığımda jumbodada düdüklü yoktu canım. evet çaydanlık yok ama kahvaltı takımı var onun yerine. diğer markalarda kahvaltı takımı yok. kırılmaya karşı hemen temin garantisi veriyorlar bildiğim kadarıyla.

kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım varrr, şimdi

Hisardan, yemek takımı + çelik tencere +teflon tencere takımları + caydanlık ve seti ( cay bardağı filan)+çatal bıçak takımı+ düdüklü tencere+ noblelife dan kahvaltı seti = 2.200 ? nasıl sizce ?

Buarada çatal kaşıl takımı Hisar Optima değil, Optimalar 2. sınıfmış.

evet bende öle düşündüm ve parasına felan bakmadan geçen hafta gittim aldım en azından içime sindi:) araştırdım herkes jumbo dio.yalnız jumbo gibi markanın beni en çok şaşırtan yani çatal bıçak takımın çantası oldu.tamam dışı deri gibi güsel ama. içinde hani diğerleri gibi bölmeler yok.orda bakmamıştım.eve gelince baktım ve çok şaşırdım.neyse artık öyle kullanıcam başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…