K.Çekmece ve Çevresi Kadın Doğum Doktor Önerisi

kahveyay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
400
247
53
Merhaba hanımlar,
26. Haftamızda doktor değişimine gitmek durumundayım.
K.çekmece çevre semtlerde hastane ve Kadın Doğum Doktor önerisinde bulur musunuz? Gittiğiniz bizzat memnuniyetinizin olduğu doktorlar önceliğim tabi.

Umarım gönlünüze göre bir doktor bulursunuz. Ben Avcılar'da bir doktora gidiyorum ilk çocuğumu da onda doğurdum şimdi hamileliğim kesin değil ama olursa yine gideceğim cok iyi bir kadın. Cok ilgili. Su an mesaj attigimda bile geri dönüş sağlıyor sağolsun.
Türkan Mutafoglu avcılar meydana yakin yerde kliniği var. Doğumu da Avcılar hospitalde yaptırıyor. Ben kendisinden cok memnun kaldim biraz uzak olabilir size ama bakabilirsiniz isterseniz.

Merhaba çok teşekkür ederim. Hamilesorucevap sitesinde Türkan hanımla ilgili iyi yorumlar yok maalesef. Ben kendi doktorumu yorumlara rağmen “bırakmam olsun ya “ demiştim ama aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum. Yorumları dikkate alma kararı aldım #öneri

Merhaba ikiz bebeklerimi dr ali celikle saglicakla kucagima aldim tavsiye ederim halkalı meydanda özel muayenesi var çok ilgili 24saat telefondan ulaşabiliyorsunuz son gunlerimde gebelik şekeri tansiyon gibi sorunlarim olmustu kendisi msj atiyordu bugün nasılsınız tansiyon şeker ölçümü nasıl diye msj atiyordu

merhaba, bildirim düşmedi şuan tesadüfen gördüm mesajınızı. Şuan bir doktor buldum Medicalparkta. 1 kere muayene oldum 27. Haftamda bir sonraki çağırdığı tarih 32. Hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…