hadi birlikte çekelim öleysem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:
:dance::dance::dancehadi birlikte çekelim öleysem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:
kaydirigubbakcemile5dimi ya burda sadece kilo konuşceza.s500 gram vermişm cnm 5 günde:roflol::roflol:bu da bir gelişme dimi 89,50 kg geliyomhihoyyytevet yaww iyiki açmışız citos
neydi o eskiden yok adet oldum yok leke geldi yok yımırtladım kafamçokkarıştı içimi baymış bu konular tahammülüm bile yok dinlemeye :umursamaz:
mesela ben geçen cuma adet oldum kimin haberi var ben zayıflama peşindeyim spor yapıyom diyet yapıyom :dance: :sm_cool:
hadi bakalım inşallah vermişsindir :Saruboceq:
:sinifsinif:balık kraker dime bana canım istiyor zati:umursamaz:citos ben bunların hep tersini yapıyodum
kahvaltı yapmıyodum
karanlıkta bişeyler yiyerek film izliyodum
hatta gece yatarken bile illa bi paket balık kraker yiyodum garanti :roflol:
üleenn 2 haftada heyatım değişti
sağlıklı yaşar oldum
:dance::dance::dancehhh yandan yandan:dance::dance::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile5dimi ya burda sadece kilo konuşceza.s500 gram vermişm cnm 5 günde:roflol::roflol:bu da bir gelişme dimi 89,50 kg geliyomhihoyyyt
tickerime bakın :1rolleyes: ben yaptım süprizzzzz
:dance::dance::dancehhh yandan yandan:dance::dance::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile5dimi ya burda sadece kilo konuşceza.s500 gram vermişm cnm 5 günde:roflol::roflol:bu da bir gelişme dimi 89,50 kg geliyomhihoyyyt
:jeyyar:kendin gibi sexy yavru koymuşun bakıyomdavereliniortaktickerime bakın :1rolleyes: ben yaptım süprizzzzz
bu gün 500 gr yarın 500 gr derken bir bakmışınki oooooo manken gibim olmuşun demü ama
:uhm: :uhm: :uhm:
olsun buda bişeydir :lepi:
durun ben gene tartılacam -tatlicadiarzu-
:sinifsinif:balık kraker dime bana canım istiyor zati:umursamaz:
bende bu yazanların hiç birine uymuyordum cnm ismime layık bir şekilde tv izlerken cips yiyordum bol bol:kedi:
hoşgeldin eleynacım opuyorumnanaktan
canım kahvaltını düzenli yap atlamalmaz:kilo almana en büyük sebeb bu bende aynı hatayı yapıyordummafoldumbenhiç kahvaltı yapmazdım gün gün kilo almıştım birde hamilelik eklenince şiştim bayağı şimdi düzenli şekilde kahvaltımı yapıyorum inşallah bu kilodan çabuk kurtuluruz:Saruboceq:
:teselli:gülom bizde iyiyiz de sen daha 3 gün oldun başlayalı hem fazlada değilki kilon yavaş verirsin sen üzülme bidenem verirsin senin içinde halay çekeriz burda:dance:iyiyim çitosum baharım, meltemcim sizler nasılsınız
gerçi meltem bomba gibi :lepi: kilo vermiş keyfine değecek yoktur şimdi zemuszemus
ben de dün tartıldım annemlerde hala 59 kg'ım mafoldumben
kilo çizelgem yawriiim orda kilo verdiğim görüniyii kaydirigubbakcemile2bu gün 500 gr yarın 500 gr derken bir bakmışınki oooooo manken gibim olmuşun demü ama
:uhm: :uhm: :uhm:
:kedi: hehhehheh özellikle seçtim sırnaşık şey:jeyyar:kendin gibi sexy yavru koymuşun bakıyomdavereliniortak
iyiyim çitosum baharım, meltemcim sizler nasılsınız
gerçi meltem bomba gibi :lepi: kilo vermiş keyfine değecek yoktur şimdi zemuszemus
ben de dün tartıldım annemlerde hala 59 kg'ım mafoldumben
canım mecbur napıyım hayatım ısde oldugum ıcın napıyım bak bugun bogaca aldım yarım yedım bıtenede ucgen peynırden yedım bıtene ekmek hiç yemıyorum canım
günaydın eleyna cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarınız olsun cümletenbels41, citos2903+, divinity+, lahanabebek, Sirine66 herkese gunaydın kızlar hayırlı cumalarrr
hosbulduk bıtanem nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?