günaydın ayşecimopuyorumnanaktangüzelim hergün kilo vercen diye bişi yok vücud direnç gösteriyordur biraz zaman geçsin tekraradan vermeye başlarsın sakın nasılsa vermiyom deyip rejimi bozma devam et yapmaya dışarıda yapamıyorsan sende evde yapmayı dene egzersizleri cnmzemuszemusgünaydın kıslar ya ben kilo vermekte çok zorlanıyorum bir kilo verince hemen veresim geliyıor bayramada az kaldı napcam ben lahana çorbasına başlayasım eşimde kesinlikle hayır diyor yürüyüşte yapamıyorum hava çok soğuk gerçi bugün biraz güneşli ama bakalım yalnızda çıkamıyorum köpekten korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
günaydın minişim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktanTünaydınnn kızlarr
günaydın minişim hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
kız sen nerdesin bakiim hesap ver uzun zamandır yoksunkaydirigubbakcemile
günaydın beloşumopuyorumnanaktankız bozma morelini muhakkak vericeksin sabırla koruk helva olur bekle kolay değil bunca yıl aldığın kiloları hooop 1 ayda vermekgünaydın mankenler ben hala dombili dombili geziyorum bir gram bile verememişim ama diyeti bozmadım kiiiii :bbo:72 de demir attımmafoldumben sinir oluyorum yaaaaklava:nolcek benim bu halim bilmembenneyaptımkiama yinede bütün iyi niyetimle rejime devam ediyorum rejim bana kazık atsada ben onu bırakmıcamkaydirigubbakcemile3
seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3gezenti seniii iyi bakam hadi affettimzemuszemussağol kuzum verdim vermesinede hiçte kolay değil be minişim :1no2:sabahın köründe kalkıyom 45 dakka koşturuyom akşam yine mekik çekiyom ayaklarım ağrıyor valla mafoldumbenbirde herkeş pasta börek yağlı tuzlu götürürken ben tatsız tuzsuz bide yağsız şeyler yiyom :sinifsinif:ama yılmıycam şu 19 kilo yu verinceye kadar uğraşıcamkaydirigubbakcemileoyy canım antebe gittim geldim
Gezmektten evde duramıyorum bugünde öğlende çıkacam yine:sinifsinif:
citosum 6 kg vermişin maşAllah ablam nasıl vedin gızzz..
günaydın nilüüopuyorumnanaktangünaydın çıtırklar ...ben geldimm...nasılsınız??*
bende iyiyim...diyetim çok sıkı gitmemekle beraber fena sayılmaz...bide adet oldum anacım yine teyze olamıyorsunuz:tomato::tomato:
aman yaşlandıkmı ne tutmuyo bizim valla ..eşime dün sabah uyanınca dedimde adet olmuşum diye..asi...tirrr..diye bi tepki verdilülülülülülülülülülülülü nebilim yaw bende anlamadım mortladık galiba dedimkaydirigubbakcemile3oda diyo sus sus isyan eder gibi diyo.yaw nealaka..tövbe tövbe..kısmet işte öyle allah istemedimi sen napsanda tutmuyo dedim..napalım kısmet...
kilo bakımından şişkinlikler gidiyor ohh ....
menülerim şöyle ...
pazargünü....sabah..pazar kahvaltısı kaçamağı oldu 1 tane krep arası peynir domatezli .biraz patatez kızartması 3-4 bardak çay
akşam.....ızgara balık ve bol salata
dün......sabah....1 dl ekmek dımatez yeşilbiber zeytin
ara........1 mandalina
öğlen.....1 tabak kurufasulye
ara........1 yeşilelma
akşam .....menemen ve 2 dl ekmek:kedi:
üzerine 1 çaybardağı nescafe 1 kare bitter çikolata:kedi:
ohh maşallah ecmelcim çok iyi gidiyosun
sen geçen hafta veremiyodun demi şimdi nasıl olduda verdin ne yaptın çabuk bizede söyle
kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:yok yok çitosum başkanım bozmayacağım merak etme....diyete devam...küççük bir kaçamaktı sadece bu diğer günlerimi hiçbirşeklide etkilemeyecek......
buarada geçen kışa göre daha zayıfım ben valla...pazr günü kışlık yazlık operasyonu yaptım..şimdi kışlık pantolonları giyiyorumda nasıl bollll anlatamamm yaw pek mutlu oldum...
halbuki geçen kış kendimi pek kilolu hissetmiyordum ama öyle değilmiş meğer.....
şu 4 kgdanda kurtulsam deymeyin keyfime ama yapıştı kaldı gibim...bayrama kadar 2kg hedefim var bakalım....62 olmalıyım inşallah:lepi:
opuyorumnanaktanslm kedicik nerdesin kız sen sende hesap ver bakem eltinde gelmiyor roşum kulağınızı çekicem heegünaydın kıslaaaarrrrrrrrrr
selam canımgünaydın kıslar ya ben kilo vermekte çok zorlanıyorum bir kilo verince hemen veresim geliyıor bayramada az kaldı napcam ben lahana çorbasına başlayasım eşimde kesinlikle hayır diyor yürüyüşte yapamıyorum hava çok soğuk gerçi bugün biraz güneşli ama bakalım yalnızda çıkamıyorum köpekten korkuyorum mafoldumbenmafoldumben
minişim hoşgeldin bebiş naber kız gezmeci az otur evinde ne geziyon bizi ihmal ediyon :hulya:Tünaydınnn kızlarr
ablişim bende aynı senin gibiyim ilk başlarda iyi verdim ama şimdi durakladımgünaydın mankenler ben hala dombili dombili geziyorum bir gram bile verememişim ama diyeti bozmadım kiiiii :bbo:72 de demir attımmafoldumben sinir oluyorum yaaaaklava:nolcek benim bu halim bilmembenneyaptımkiama yinede bütün iyi niyetimle rejime devam ediyorum rejim bana kazık atsada ben onu bırakmıcamkaydirigubbakcemile3
seviyorum hepinizi opuyorumnanaktan
canım yaa kısmet napacangünaydın çıtırklar ...ben geldimm...nasılsınız??*
bende iyiyim...diyetim çok sıkı gitmemekle beraber fena sayılmaz...bide adet oldum anacım yine teyze olamıyorsunuz:tomato::tomato:
aman yaşlandıkmı ne tutmuyo bizim valla ..eşime dün sabah uyanınca dedimde adet olmuşum diye..asi...tirrr..diye bi tepki verdilülülülülülülülülülülülü nebilim yaw bende anlamadım mortladık galiba dedimkaydirigubbakcemile3oda diyo sus sus isyan eder gibi diyo.yaw nealaka..tövbe tövbe..kısmet işte öyle allah istemedimi sen napsanda tutmuyo dedim..napalım kısmet...
kilo bakımından şişkinlikler gidiyor ohh ....
menülerim şöyle ...
pazargünü....sabah..pazar kahvaltısı kaçamağı oldu 1 tane krep arası peynir domatezli .biraz patatez kızartması 3-4 bardak çay
akşam.....ızgara balık ve bol salata
dün......sabah....1 dl ekmek dımatez yeşilbiber zeytin
ara........1 mandalina
öğlen.....1 tabak kurufasulye
ara........1 yeşilelma
akşam .....menemen ve 2 dl ekmek:kedi:
üzerine 1 çaybardağı nescafe 1 kare bitter çikolata:kedi:
sağol canım.
şimdi şöyle oluyoo akşam 6,5 - 7 gibi yemek yemeyi kestim.
sadece meyve ve olursa bitki çayları bi iki fincan.
ekimin ortalarından beri bu böyle aslında dahada fazla gitmeliydi ama ben sabah ve öğlen sıkı yiyorum. Şimdi şu sirkeli suya ara vermiştim tekrar başlayım diyorum.
kaydirigubbakcemile5heh eferim işte böyle devam et cnm ay sizlerde kilo verince kendim vermiş gibi hissediyom çok taktım ben bu kilo işine :kedi:
opuyorumnanaktanslm kedicik nerdesin kız sen sende hesap ver bakem eltinde gelmiyor roşum kulağınızı çekicem heelmaz:neyse bu kadar fırça yeter eee ne var yok cnm nasıl gidiyor senin recim işlerin:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?