Temizlik bitmiştir. Devam edebilirsiniz.
allam bunlar maynak gece 4 olmuş hala çen çen gozlerınızde mı ağrımadı bu saate kadar bı kıtap okusanız cok sey kazanırdınz
nan kalkın tembeller selda kalk nan
kalktım şekerim ben bunlar gibi tembelmiyim ben:1closedeyes:
hem cahalmıyım bunlar kadar.:1closedeyes:
hem burda bunlarla çen çen sonra yatıyom kitabımı okuyom ne yani bunlar gibi boşmuyum ben pehhhsengözlerimebaksanab
sor bak bazılarına en son ne okudun deye dicekki cin alinin topunu okudum yada en çok ökkeş lunaparkta yı okumuştur bunlar:1closedeyes:
anacım bende uyandım emme napimm evde kahvaltıydı bilmemneydi öyle takıldım işte:1closedeyes:
sonracıma sana demedim meltemcim ben cahal diye bazılarına dedim sen biliyon kim onlarsengözlerimebaksanab
aha bak tolstoy dedin aklıma geldi '' kreutzer sonata '' ın onun kendi öyküsü olduğu söylenir .kendiside 80 yaşında karısı tarafından sepetlenmiş tren garında ölü bulunmuş vay beaa.
sen o kaa yaz o ka başarılı kitapların bu günlere gelsin git tren garında öl pehh.
hemide bende bi kitap var tolstoyun piyasaya sürülmeyen kitabı diye.müslüman olduğu ve hadislerle örnekler verdiği bi kitap.ne kaa doğru bilemem ama ilginç bi kitap valla..
hem sen tolstoydan başlamışın ben direk bunalım olduğumdan dostoyevskiden başladım.cin ali'de kim CADIARZU
------------------------------
ebru hoşgeldin canım
geçen girmişin ben yoktum sonradan okudum
ahh be canım demekki var bi hayır
senin baban istemdei sonra onun babası
hayırlısı bu belkide hee
yaa üzülme diyemem saçmalamış olurum insan nası üzülmez de kahrolma diyebilirim sadece :)
allahın her kulu için bi düşüncesi vardır elbet
bilemeyiz kii ne yaşıcamızı
benimde şuan 4 yıllık ilişkim var çok mutluyum huzurluyum ama bakalım bizim sonumuz ne olcak bilemeyiz kii
belki de birbirimizin kısmeti değilizdir şuan her ne kadar ömür boyu ayrılmıcaz gibi düşünsek ve ona göre hareket etsek te hiç bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısı
ıyıyım deesem yalan olur
ama toparlıcam
kısmet degılmıs elımızden bıse gelmedı
allaha cok dua ettım yolumuzu ac allahım dedım bolemıs sonu
ıkımızınde yolu acıldı
bıze yol goster dedım
ama tekrar baslamasydık hep keskelerım olcaktı oyuzden sukurler olsun hıc bı keskem yok
hepımız ıcın once hayırlısı
allah hayırlısını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?