seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun dularınız kabul olsun
seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:
başlık sakinleri ne durumdasınız ben geldimhihoyyyt
iyiyim tatLum şükürler olsun bir yaramazlık yok...dışardaydım bütün gün. bir saatçik kk arası verdim.birazdan kahve mi alcam kurulacağım tv karşısına:)sen nasılsın???şekerimmm burdayımmm ne habersin hihoyyyt
hava süperdi sonradan bozdu:)bende iyiim biraz bendebugün gezindim hava süperdi arada cam bile sildim ama yagmur yagdı okadar ugraştım şimdi bende cayı koycam ablamlar geldi biraz keyf yapak
yuppi ozzi gelmiş:)kızlarr slmlarr nasılsınız?? kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin desibelim:1hug:selamlarrr izmirdennn.....
hoşgeldin desibelim:1hug:
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablamhşb kuşum beyzomm...nasılsın canısı :CüvCüv:
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablamgece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.
ah bi bilsek...herhalde galiba sanırsam çalışmaya başladı.Bir ben eksikmişim burda, insan bir haber eder yani...
Mısırdana noldu kızlar, ortada yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?