K.K'nun güzel kadınları uzun süreli ilişkilerin sırrı nedir desemm ?

minikkelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
3.522
2.160
248
görüyorum burda 3-4-5-6-7-8 yıllık birliktelikler, hatta çok daha fazlası... bu başarının sırrı nedir hanımlarr, çokkk imreniyorum, güzel giden bir ilişkim var, vereceğiniz sırları bekliyorummm :69::69::81:

biz eşimle 9. yılın sonunda evlendik..

şöyle diyeyim, kesinlikle tek taraflı olmaz.. iki tarafta da sevgi bağları güçlüyse ve müdehale azsa heyecan hiç bitmiyor... ama dediğim gibi tek taraflı bir durum değil. erkek de kadında çok sevecek.. hatta erkek daha çok sevecek:49:

biz eşimle 9. yılın sonunda evlendik..

şöyle diyeyim, kesinlikle tek taraflı olmaz.. iki tarafta da sevgi bağları güçlüyse ve müdehale azsa heyecan hiç bitmiyor... ama dediğim gibi tek taraflı bir durum değil. erkek de kadında çok sevecek.. hatta erkek daha çok sevecek:49:

süperrsinizz :nazar::nazar: tabii kii öyle, ama yıpranmalar olmuyor muu

süperrsinizz :nazar::nazar: tabii kii öyle, ama yıpranmalar olmuyor muu

dönem dönem oluyor ama ben asla onsuz olabilceğimi düşünmedim.. o beni hiç yıpratmadı ben onu belki bazen... bilmiyorum herkesin aşkı özeldir ve güzeldir kalıcılığı sağlayan ne dersen bilmiyorum. beni sevmesiden başka beklentim yok ondan.. ve görüyorum ki onun da beden. ve asla mesela dışarı çıkıcak çıkma demem o da bensiz çıkmak istemez zaten. ava gitmek ister gider bazen.

içten gelen birşey sanırım. son 100 liramız olsun mesela ay ne güzelmiş dediğim birşey varsa ve o 100 lira yeterliyse yarını düşünmeden alır. bir kere bile maddi açıdan eğer gücü yetiryorsa olmaz demedi. Benim için erkeğin bonkör olması çok öenmli mesela.

sanırım onda benim bende onun çok sevdiği özellikler var. ama işin aslının birbirne az müdehaleden ve ne kadar kötü olursa olsun kavga da etseniz asla altından kalkılamayacak şeyler söylenmemesinden geçtiğini düşünüyorum. bir de bence hiç birşekilde açıklanamayacak bazen nsıl davranırsan davran yakalayamayacağın aşk...

ve bence kadın da asla tam anlamıyla iplerini erkeğin eline vermemeli. kendi alanı olan, kendine güvenli ve sevecen kadınları seviyor erkekler. kendine güveniniz, onun üstünde en çok savaştığı ve kırmak istediği şey olur erkekler kısıtlamaya bayılır ama bunu yaptığı an, o güveninizi kırmak için uğraşıp uğraşıp kırınca aslında aşık olduğu şeyi de kaybeder ve ilgisi azalır. bir zamanlar çok çok oynayıp oyuncak sepetinin diplerine çürümeye bırakılmış bir oyuncak bebek hiç bir zaman rafta duran ışıltılı sunlan kıytırık bir oyuncak kadar dahi değerli olmaz. bu anlamda da kadına çok iş düşüyor.

Kesinlikle karsilikli guven. Eger guvensizlik varsa iliski yurumez cunku surekli suphe icinde olunca karsi cins bundan rahatsizlik duyar ve bu da iliskiyi yipratir.

farklı şehirler ,tartışmalar ,özlemler... 8 senenin ardından gelen evlilik .1 senelik evliyim inan evlilik öncesi 8 seneyi hiç hatırlamıyorum bile:16:o kadar mutlu ve huzurluyum:nazar:öncesi Allah yazgısı ,sonrası da güven ve sevgi tabii.Allah herkese nasip etsin.

9 yıl oldu tanışalı ve son 3 yılı nişanlı geçirdik 3 ay sonra düğünümüz.hep ayrı şehrlerdeydik ne kavgalar stresler yasadık zaman zaman yıprandık ama ondaki derin sevgi bana bile yetti inşallah huzurlu bir yuva kurarız hayırlısıyla

Sevgi, saygı, fedakarlık. Bu üçü olduğu sürece ilişkinin ömrü çok uzun olur. Sen, ben olmayacak cümlelerde hep biz olacak. 3 yıl oldu, askerlik yaşadık, hala farklı şehirlerdeyiz. Evet çok büyük kavgalar oluyor ama, hiç bir zaman bitti lafı çıkmadı ağzımızdan. En ufak kavgada gemileri yakmamak lazım.

Back
X