Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsenin kölesi değilsin.Gitmek istemiyorsan gitmezsin.Alınmış küsmüşmüş.Boşver bunları.Senden daha kıymetli miKizlar merhaba
Bir konuda fikrinize ihtiyacim var vicdanimla beynim arasinda sıkıstım cunku.
Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
Size güvenidükkân açtı tuvalet temizlemek falan ne demek deli mi ne
barı maasını versın sıgortanı yapsın hıc degılse
Valla canim para icin gelmedim buraya evet para veriyor sigortam var ama beni cagirirken kIzim gel kasada dur diye cagirdi. Gittikce cigrindan cikti olaylar. Ustelik allaha sukur meslegimde var. Muhasebeciyim o donem calismiyordum kendi isimiz nasilsa diye destek olmak istedim ama tamamen ezildimBabanın hayrına yapmıyorsun herhalde, bu işleri yaptırırken sana para veriyor mu ?
Para vermiyorsa bir dakika durmana gerek yok mutlu değilsen, para veriyorsa da yine istemezsen parayı da işi de bırakırsın.
Yani çok zor bir denklem değil. Parayı veren düdüğü çalar ne yazık ki.
Kizlar merhaba
Bir konuda fikrinize ihtiyacim var vicdanimla beynim arasinda sıkıstım cunku.
Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
çırak bulsun bir tane kendine kp
1 elemanimiz var ama yetisemiyor. Zaten bunlari yapmami kynpeder solemiyor. Ama isler yetismeyince mecbir yapiyorum. Zamanla ole bir duruma geldiko yapmadigim.zaman surat asar oldu.
zor bir durum ama ozaman ikinci çırak alsın kendine, gerçi sizin ihtiyacınız var mı bilmiyorum paraya ama bu devirde kimin ihtiyacı yokki
bir tane daha yardımcı alsın kendine enzaından tuvalart temizlemek için..açıkça söyle baba tek başıma yapamıyorum yoruluyorum diye...
buarada sigortanın ödenmesi senin yararına...
Sen vicdan yapiyorsun ama kayinpeder yapmiyor.
eşin ne iş yapıyo şimdi
maaş alıyormusun?
eşinin dayanamadıgına sen ıyı dayanmısın