- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
arkadaşlar çok doluyum sizlerle paylaşmak istiyorum
eşimin ailesi abileri hepsi memleketteler. biz eşimle ayrı şehirdeyiz. k. pederim bi kaç evi ve kendi işlettiği bir dükkanı var
onlar hep bir aradalar evli abileride babalarının maddi desteği altınalar ayrı işleri var oda k. pederimin desteği ile kurulmuş işler ama fazla getirisi olmadığı için k.pederim maddi anlamda hep destektir onlara. özellikle en büyüğüne. ama bize herhangi bir destekleri yok onca borç darlık hep sıkıntı çekerek atlatmaya çalıştık .eşim aç kalsa bile ne ailesine söyler ne yardım bekler. aile olarak kardeşler felan çok bağlılar birbirlerine k.pederim evlatları arasında kavga vs. olmasına mahal vermemiştir. büyüğü hariç her birine haksızlıklar yapılıyor en çok ta benim eşime uzakta diye yada hep babasını düşünür üzülür o yüzden eşimi hesaba bile almıyolar. diğer kardeşlere de ayrım var ama yine de ortadaki pastadan azda olsa paylarını alıyolar ama biz malesef
( ve k. validem her yerde tüm evlatlarım eşittir diyerek övünür güya hepimizi bir tutuyor. ama biliyoruz ki maddi destek olarak ayrım var ama ses çıkarmadığımız için belkide ayrım yapmıyormuş gibi davranıyolar. he diceksiniz ki evlenmişsiniz kendi ayaklarınız üzerinde durun . evet bende aynı fikirdeyim öylede yapıyoruz ama diğerlerine destek oluyolarsa bizide düşünmleri gerekmez mi gurbette oğlumuz geçinmeye çalışıyor diye düşünmeleri gerekmez mi mademki düşünülüyor hepsi düşünülmeli bence. her geçen gün sağdan soldan bişeyler duyuyorum hep onlara yeniden yaptıkları yardım para vs. duydukça sinirleniyorum . eşimde üzlüyor ama ben sinirlenmiyim laf etmiyim diye. babam ayrım yapmaz benimde herşeyde hakkım var bzim durumumuz onlardan iyi gibi şeyler söylüyo. artık ona söylemiyorum bişey oda üzülüyor çünkü . siz olsanız yerimde nasıl davranırdınız.okuduğunuz için teşekkür edrim
eşimin ailesi abileri hepsi memleketteler. biz eşimle ayrı şehirdeyiz. k. pederim bi kaç evi ve kendi işlettiği bir dükkanı var
onlar hep bir aradalar evli abileride babalarının maddi desteği altınalar ayrı işleri var oda k. pederimin desteği ile kurulmuş işler ama fazla getirisi olmadığı için k.pederim maddi anlamda hep destektir onlara. özellikle en büyüğüne. ama bize herhangi bir destekleri yok onca borç darlık hep sıkıntı çekerek atlatmaya çalıştık .eşim aç kalsa bile ne ailesine söyler ne yardım bekler. aile olarak kardeşler felan çok bağlılar birbirlerine k.pederim evlatları arasında kavga vs. olmasına mahal vermemiştir. büyüğü hariç her birine haksızlıklar yapılıyor en çok ta benim eşime uzakta diye yada hep babasını düşünür üzülür o yüzden eşimi hesaba bile almıyolar. diğer kardeşlere de ayrım var ama yine de ortadaki pastadan azda olsa paylarını alıyolar ama biz malesef