arkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.