• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.valide (çok mu abartıyorum)

Gerçekten fıkra gibi, "Bir gün dünürler ve gelin oturmuş, damadın doğum gününü kutluyorlarmış":KK53:

Hayır bu kayınvalide hiç demiyor mu "Ben yemeğe çıkalım dedim, gelin de burada, o zaman bizim oğlan nerede? Acaba huzursuzluk mu çıktı?" diye:KK12:

Madem oğlanın doğum gününü kutlamak için oğlana ihtiyaç yok; çağırsın dünürünü, birlikte kutlasınlar onlar. Siz de eşinizle baş başa olun:KK53:

Edit: Pardon, sizin anneniz değil kayınvalidenizin annesi varmış. Oraya bile kendi anasını sokuşturmuş:KK53:

Son düzenleme:
Gerçekten fıkra gibi, "Bir gün dünürler ve gelin oturmuş, damadın doğum gününü kutluyorlarmış":KK53:

Hayır bu kayınvalide hiç demiyor mu "Ben yemeğe çıkalım dedim, gelin de burada, o zaman bizim oğlan nerede? Acaba huzursuzluk mu çıktı?" diye:KK12:

Madem oğlanın doğum gününü kutlamak için oğlana ihtiyaç yok; çağırsın dünürünü, birlikte kutlasınlar onlar. Siz de eşinizle baş başa olun:KK53:

Edit: Pardon, sizin anneniz değil kayınvalidenizin annesi varmış. Oraya bile kendi anasını sokuşturmuş:KK53:
:)) şaka gibi değil mi k.validem,onun annesi ve ben .huzursuz olduğumuzun elbet farkında ama umrunda değil o eşim çıkmadan bize uğradı ben pasta alıp gelicem diye eşim o sırada hazırlanıyordu bende x dışarı çıkacak dedim olsun ben yinede gelirim dedi

Kayınvalidenizde çok anlayışsız bir kadınmış. Eşinizi annesiyle konuşması için ikna etmelisiniz. Tatlı dille, biraz işveyle, cilveyle kabul ettirebilirsiniz konuşmasını belki hem annesine hayır demesi içinde ikna da edebilirsiniz:oops: Anneside acık laftan anlıyorsa biraz daha uzak durur sizden..
eşim çok yetersiz bu konuda annesine hayır diyemiyor yani böyle durumlarda ya katlanıcam yada tartışma çıkacak eşim başka türlüsüne olanak tanımıyor

Kayınvalidenizde çok anlayışsız bir kadınmış. Eşinizi annesiyle konuşması için ikna etmelisiniz. Tatlı dille, biraz işveyle, cilveyle kabul ettirebilirsiniz konuşmasını belki hem annesine hayır demesi içinde ikna da edebilirsiniz:oops: Anneside acık laftan anlıyorsa biraz daha uzak durur sizden..
oldukça anlayışsız ama kendisini anlayışlı ve modern olarak gösterir etrafına eşimle iletişim kurabilirsem söyleceklerim var ama bakalım ne olacak bende bilmiyorum

:)) şaka gibi değil mi k.validem,onun annesi ve ben .huzursuz olduğumuzun elbet farkında ama umrunda değil o eşim çıkmadan bize uğradı ben pasta alıp gelicem diye eşim o sırada hazırlanıyordu bende x dışarı çıkacak dedim olsun ben yinede gelirim dedi
Ayy gerçekten çok sinir bozucu ya:KK67:

Bir de çok iyi iş yapar gibi üstüne üstüne gelmiş ya:KK62:

Bu mantığa göre en isabetli karar olur
sonuç da annesi diye doğurdu diye hayatımızın her alanında beraber olmak zorunda değiliz herkesin ailesi var benimde ailem bu kadar müdahele etse halimiz ne olur acaba ??? beraber paylaştığımz anlar da olacak elbette ama yeri ve zamanına göre sonuç da bu planları ben eşimle yapmalıyım eşim annesiyle deil

Oyh. Okurken darlandım.
Abi bu kayınvalidelik vasfı herkese nail olmasın ya, ehliyeti olsun bu işin, sınavı falan olsun.
Ehliyeti gerekirse ayağa düşsün, gerekirse bakkaldan alınsın, gene de herkes kayınvalide olmasın.

Konunuzu actim okudum..
Sonra bide eski konulariniza bakiyim da ona gore yorum yapiyim dedim..
Bi cirpida okudum konularinizi anaamm sanki ustume toprak attilar..
Kurban oldugum hu ne bicim koca ne bicim k.v Allah yardimcin oksun...
Belkide allah bilerek vermiyo bebis sana..
Bence cokiyidusun boyle egoist inartci agresip bi adamla devam edebilcek kadar seviyor musun onu...

Tum kyinvaldeleri demiorum ama bazi kaynanalara diolar ya eski gelinler yok bu zqmanda nerdeee diolar pekiii eski kaynanalar varmi

Konunuzu actim okudum..
Sonra bide eski konulariniza bakiyim da ona gore yorum yapiyim dedim..
Bi cirpida okudum konularinizi anaamm sanki ustume toprak attilar..
Kurban oldugum hu ne bicim koca ne bicim k.v Allah yardimcin oksun...
Belkide allah bilerek vermiyo bebis sana..
Bence cokiyidusun boyle egoist inartci agresip bi adamla devam edebilcek kadar seviyor musun onu...
bütün konuları okuyabildin mi bilmiyorum ama hemen hemen birbirine benzeyen can sıkıcı mevzular zaten anlamışsın...4 senedir hiç hamile kalamadım tedavi konusu hep askıda kaldı bunda benim korkularımdan daha çok eşimin hal ve tavırları etkili oldu.sevgiyi sorarsan eskiye oranla az tabiki bunca olaydn sonra inan ne yapacağımı bilmiyorum önümü görmeden karanlık bi yolda gidiyorum

Tum kyinvaldeleri demiorum ama bazi kaynanalara diolar ya eski gelinler yok bu zqmanda nerdeee diolar pekiii eski kaynanalar varmi
bilmiyorum ya benim babaannem ağır bir kadındı böyle mevzularla annemin kafasın meşgul etmezdi.kaynanalar yakınıyor ama kendilerinin de durumu parlak değil haklısın

Acilen kayınvalidenizden uzak bir yere taşının.
İnsan özel günlerde olsun eşiyle başbaşa olmak ister.
şükür sizin kayınvalideniz gibi kayınvalidem yok.ne o öyle mıcık mıcık sürekli :)

Bnde kvdemle yan yana oturuyorm ama bana habersiz gelmez ben cagirdigim zaman davetimde gelir biraz kvlidelerde is bitio dusunmesi gerekio zirt pirt is olur guc olur

evli değilim ama sevgilim var...şayet evlendikten sonra doğumgünü olsun evlilik yıldönümü olsun vs yalnız kutlamak isterim...bu da sizin en büyük hakkınız bence!

amaaaaaa kocam anasının pastayla gelmesine laf etmiyorsa bende hediyesini verip kenara çekilirim onun için aklımda gece için canlandırdığım sürprizden de vazgeçerim ve bunu da kendisine iletirim hevesim kaçtı sen annenle kutla derim...

bakalım bir dahaki doğumgünü içinde pastayla gelebilecek olan annesine karşı yine de kayıtsız kalabilecekmi :KK52:

Acilen kayınvalidenizden uzak bir yere taşının.
İnsan özel günlerde olsun eşiyle başbaşa olmak ister.
şükür sizin kayınvalideniz gibi kayınvalidem yok.ne o öyle mıcık mıcık sürekli :)
bana kaldan ondan fersah fersah uzaklara giderim ama eşimin işyeri burda onun için gitmek istemiyor.yaşamayan bilmez çok zor ve bunaltıcı bi durum.onun için k.validen açısından şanslısın

Bnde kvdemle yan yana oturuyorm ama bana habersiz gelmez ben cagirdigim zaman davetimde gelir biraz kvlidelerde is bitio dusunmesi gerekio zirt pirt is olur guc olur
bu biraz görgü biraz da algı meselesi benim kayınvalidemde ikiside yok bi de oğluna çok düşkün sen de aradaki mesafeyi sakın bozma sonra üzülürsün

evli değilim ama sevgilim var...şayet evlendikten sonra doğumgünü olsun evlilik yıldönümü olsun vs yalnız kutlamak isterim...bu da sizin en büyük hakkınız bence!

amaaaaaa kocam anasının pastayla gelmesine laf etmiyorsa bende hediyesini verip kenara çekilirim onun için aklımda gece için canlandırdığım sürprizden de vazgeçerim ve bunu da kendisine iletirim hevesim kaçtı sen annenle kutla derim...

bakalım bir dahaki doğumgünü içinde pastayla gelebilecek olan annesine karşı yine de kayıtsız kalabilecekmi :KK52:
tabiki istersin en doğal hakkın sonuç da bazı şeyleri hayal ederek evleniyor insan ama benim hayallerimin hepsi boşa çıktı maalesef o çekti gitti ben kaldım annesiyle zaten günlerdir doğru dürüst konuşmuyoruz da.zaten benim odun sürprizden falanda anlamaz ne yapsam boş arkadaşım

Back
X