• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.valide (çok mu abartıyorum)

dediğim gibi aşk sarhoşu olup karşındaki adamın sadece olumlu yönlerini görme olumsuzları da gör.incelemelerini sürdür.flörtü es geçersek (çünkü güllük gülistanlık olur)nişanlılık dönemindeki davranışlar ve düğü alışverişinde kendini ele verir....kötü yüzü varsa allah göstersin yolun açık olsun

tamam bu konuya özellikle dikkat edicem teşekkürler :KK15:

bu arada aklıma yeni geldi acaba aile terapistine falan mı gitseniz eşiniz sorunlarını(ki 4yıllık evlilik için sorun var gibi geldi bana) sizinle pek konuşmaya yanaşmıyor ya belki bir faydası olur

O halde bunları yapmak için ortamın durulmasını bekleyin.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Aranız düzelince alttan alttan işleyin en hoş anlarında.
Bilinçaltına bir güzel yerleştirin. İfadelerinize çok dikkat edin ama suçlar gibi değil de bir öneri, teklif sunuyormuş edasıyla, onun insiyatifinde bir durummuş gibi bahsedin bu durumdan.
Umarım sıkıntılarınızı atlatırsınız ve eşinizle huzurlu bir şekilde devam edersiniz yolunuza.
amin tşk ederim sorun sadece bu deil tabi ama önerileri uygulamaya çalışırım çünkü bu adama direk bişey söylenmiyor dediğin gibi alttan alta olabilir.ha bu arada az önce pasta ekşidiği için bana çatal fırlattı ya sabır diyorum artık.k.validemde sevinsin ortanı gerdiği için

tamam bu konuya özellikle dikkat edicem teşekkürler :KK15:

bu arada aklıma yeni geldi acaba aile terapistine falan mı gitseniz eşiniz sorunlarını(ki 4yıllık evlilik için sorun var gibi geldi bana) sizinle pek konuşmaya yanaşmıyor ya belki bir faydası olur
ben isterim aslında ama o gitmek istemez.aslında her sorunun çözümü vardır ama tek tarafın çabasıyla olmuyor

ben isterim aslında ama o gitmek istemez.aslında her sorunun çözümü vardır ama tek tarafın çabasıyla olmuyor
doğru haklısınız...ozaman ortada bir sorun olduğunu hatta ciddi bir sorun olduğunu ona iyice anlatınki sizi kaybetmekten de korksun gerekirse

doğru haklısınız...ozaman ortada bir sorun olduğunu hatta ciddi bir sorun olduğunu ona iyice anlatınki sizi kaybetmekten de korksun gerekirse
ben tartışmalarda yapıcı olurdum ama artık o özelliğimi kaybetmişim akışına bırakyorum o yüzden.iletişime geçerse konşucam zaten

amin tşk ederim sorun sadece bu deil tabi ama önerileri uygulamaya çalışırım çünkü bu adama direk bişey söylenmiyor dediğin gibi alttan alta olabilir.ha bu arada az önce pasta ekşidiği için bana çatal fırlattı ya sabır diyorum artık.k.validemde sevinsin ortanı gerdiği için

Yok artık yaa, ne kadar hadsizleşiyor bu erkekler!
Konuşmayın, muhattap olmayın ve düşünmeyi bırakın. Kitap okuyun, birşeyler yapıp düşünmeden vakit geçirmeye çalışın. Hatasını anlayıp gelsin yanınıza.
Yalnız düzelebilir bir evlilik mi, oluru var mı güzelce düşünün.
Yıpratmayın kendinizi bu kadar, bir evlilik tek kişi ile yürümüyor ne yazık ki.
Hakkınızda en hayırlısı olsun, tez zamanda mutlu olun...

ben tartışmalarda yapıcı olurdum ama artık o özelliğimi kaybetmişim akışına bırakyorum o yüzden.iletişime geçerse konşucam zaten
çok zor yaa sanki hayaletsiniz evde bu kadar da olmazki ne zaman farkedecek bakalım :KK12:

Allah sabır versin yaa inşallah daha fazla hırpalanmadan halledebilirsiniz

Yok artık yaa, ne kadar hadsizleşiyor bu erkekler!
Konuşmayın, muhattap olmayın ve düşünmeyi bırakın. Kitap okuyun, birşeyler yapıp düşünmeden vakit geçirmeye çalışın. Hatasını anlayıp gelsin yanınıza.
Yalnız düzelebilir bir evlilik mi, oluru var mı güzelce düşünün.
Yıpratmayın kendinizi bu kadar, bir evlilik tek kişi ile yürümüyor ne yazık ki.
Hakkınızda en hayırlısı olsun, tez zamanda mutlu olun...
amin çok sağolun önerileriniz için düzelmesi sadece benim çabamla olmayacak bu kesin fazla bi umudum da yok o yüzden tüp bebek tedavisini hep erteledim .ne yapacağımı da bilmiyorum demin ki hareketi çok üzdü beni yarın ailemin yanına gitmeyi düşnüyorum

çok zor yaa sanki hayaletsiniz evde bu kadar da olmazki ne zaman farkedecek bakalım :KK12:

Allah sabır versin yaa inşallah daha fazla hırpalanmadan halledebilirsiniz
amin çok tşk ederim.bu adam babasından bu şekilde görmüş yapacak bişey yok yarın gitmeyi düşünüyorum belki o zaman farkeder

Büyütülecek bir şey yok.Ben olsam belli etmez sorun çıkarmazdım.Onlar gidince bir pastada eşimle yerdim.Ayrıca onu o doğurdu doğum gününe gelmesi çok normal.

Büyütülecek bir şey yok.Ben olsam belli etmez sorun çıkarmazdım.Onlar gidince bir pastada eşimle yerdim.Ayrıca onu o doğurdu doğum gününe gelmesi çok normal.
ben arkamdan iş çevirmelerini hazmedemiyorum ayrıca dün akşam eşim yoktu bunu bile bile geldi ve pasta kesti çok anlamlı deil mi.hepimizin annesi var bizleri doğurdular diye anlamsız hareketler yapmaları erekmiyor

az önce pasta ekşidiği için üstüme çatal fırlattı haddini aşıyor
yuuuhhhhh artık yani çok çirkinleşmiş :KK62:

vaktinde geleydide yiyeydi ozaman terbiyesizlik bu yaptığı..ayy sizide gaza getirmek istemiyorum ama dayanamadım :KK34:

amin çok sağolun önerileriniz için düzelmesi sadece benim çabamla olmayacak bu kesin fazla bi umudum da yok o yüzden tüp bebek tedavisini hep erteledim .ne yapacağımı da bilmiyorum demin ki hareketi çok üzdü beni yarın ailemin yanına gitmeyi düşnüyorum

Düşünceniz isabetli olabilir. Hayat o evden ibaret değil, biraz nefes alın, rahatlayın.
Aile insana en iyi gelen şeydir.
Bebek konusunu ertelemekle doğru yapmış gibisiniz. Eşinizle muhabbetiniz tam oturmadan bir de bebek daha da ağırlaştırabilirdi yükleri. Baba olacaksa önce eşine güzel davranmayı öğrenmeli, sizinle iletişim kurmayı öğrenmeli. Hamilelik süreci vs hepsi çok zor olurdu yoksa sizin için.
Bu yükler tek kaldırılmıyor, bir kişi daha şart.

:) Bence k.validen düşüncesiz davranıyor bunlar genç başbaşa kalsınlar demiyor, eşinde arada kalıyor çok üstüne gitme canım bence
evet anlayış sıfır kadında ilk seneden beri hiç yalnız kutlamadık eşimde onu reddedemediği için agresifleşiyor ama arada kalmadan halletmeli bahsettiğim adam 30 yaşınd.bide k.validemin davranışları çok lüzumsuz eşim yok halen gelmek istiyor

ben arkamdan iş çevirmelerini hazmedemiyorum ayrıca dün akşam eşim yoktu bunu bile bile geldi ve pasta kesti çok anlamlı deil mi.hepimizin annesi var bizleri doğurdular diye anlamsız hareketler yapmaları erekmiyor
Canım genel yorum yaptım kendi kayınvalidemi düşünerek ve sevdiğim için konularına bakıyorum

Back
X