k.valide (çok mu abartıyorum)

Düşünceniz isabetli olabilir. Hayat o evden ibaret değil, biraz nefes alın, rahatlayın.
Aile insana en iyi gelen şeydir.
Bebek konusunu ertelemekle doğru yapmış gibisiniz. Eşinizle muhabbetiniz tam oturmadan bir de bebek daha da ağırlaştırabilirdi yükleri. Baba olacaksa önce eşine güzel davranmayı öğrenmeli, sizinle iletişim kurmayı öğrenmeli. Hamilelik süreci vs hepsi çok zor olurdu yoksa sizin için.
Bu yükler tek kaldırılmıyor, bir kişi daha şart.
bu şekilde devam ederse aile yaşantımız böyle olursa çocukta huzursuz olur ayrıca çocuk olursa k.validem iyice girer hayatıma.bilmiyorum gitme fikri çatalı üstüme atınca geldi iyice abarttı arık hadsizleşti

dün yedi kalanı yiyecekti .ben bozmuşum pasta dolaptaydı ama ekşi kokuyor
tekerleği de ben buldum deseydin buzdolabına motor mu olacaktın afedersin bazen böyle güç savaşları yapacam diye b*kunu çıkarıyorlar..küreğnen azının orta yerine vurasım geldi kocan olacak ayarsızın..

tekerleği de ben buldum deseydin buzdolabına motor mu olacaktın afedersin bazen böyle güç savaşları yapacam diye b*kunu çıkarıyorlar..küreğnen azının orta yerine vurasım geldi kocan olacak ayarsızın..
aynen bu sefer iyice abarttı.ben bozmuş dahi olsam yapmaması lazım

bu şekilde devam ederse aile yaşantımız böyle olursa çocukta huzursuz olur ayrıca çocuk olursa k.validem iyice girer hayatıma.bilmiyorum gitme fikri çatalı üstüme atınca geldi iyice abarttı arık hadsizleşti

Uzak kalmak iyi gelir bazen.
Siz değersiz bir insan olamazsınız, kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok.
Annesi çok kıymetliyse onun koynunda uyusun sizin değil.
Bu arada çalışıyor muydunuz, ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?

Uzak kalmak iyi gelir bazen.
Siz değersiz bir insan olamazsınız, kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok.
Annesi çok kıymetliyse onun koynunda uyusun sizin değil.
Bu arada çalışıyor muydunuz, ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?
çalışmıyorum,ailemle ayn şehirdeyim ailem anlayışlıdır ne karar alırsam arkamda dururlar.annesi çok kıymetli ki konu büyüdü.insan evindeki yardımcıya dahi yapmaz bunu çok üzgünüm bu noktaya geldiğimiz için.kvalidemle hiç saygısızlık etmedim karşı karşıya da gelmedim ama bu sefer ona da bişeyler söylemek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum

seviyorsan ne mutlu .ama vıcık vıcık yaşamak beni çok yordu çarşamba gününden beri küsüz eşimle ve sorumlusu%50 k.valide
Ben seviyorum çünkü çok anlayışlılar.3.5 yıllık evliyim evime 10 defa gelmiş değil haftada bir biz gideriz senin çocuğun var der hep onunla ilgilen benim hatalarım oluyor güzelce konuşur benimle yani karşındaki iyi olunca sende iyi oluyorsun çok yorulmuşsun canım belli boşan asla demem ama biraz ailende dinlen

Ben seviyorum çünkü çok anlayışlılar.3.5 yıllık evliyim evime 10 defa gelmiş değil haftada bir biz gideriz senin çocuğun var der hep onunla ilgilen benim hatalarım oluyor güzelce konuşur benimle yani karşındaki iyi olunca sende iyi oluyorsun çok yorulmuşsun canım belli boşan asla demem ama biraz ailende dinlen
seninki anne gibi davranıyor benimki rakip gibi aradaki fark bu canım

oyalanmak için yarın hobi kursuna başlayacaktım sanırım o da kalcak ...kafanı dinlesin annesiyle takılsın dilediği gibi
hiçbirşeyinizi ertelemeyin bence hala oyalanmaya ihtiyacınız var...hem kursa gitseniz hemde evden ayrı kalsanız olmazmı?

çalışmıyorum,ailemle ayn şehirdeyim ailem anlayışlıdır ne karar alırsam arkamda dururlar.annesi çok kıymetli ki konu büyüdü.insan evindeki yardımcıya dahi yapmaz bunu çok üzgünüm bu noktaya geldiğimiz için.kvalidemle hiç saygısızlık etmedim karşı karşıya da gelmedim ama bu sefer ona da bişeyler söylemek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum

Siz ilk önce evde bunaldım diyip ailenizin yanına bir gidin.
Önce kendinizle bir başbaşa kalın, evliliğinizin artılarını eksilerini, olurunun olup olmadığını düşünün.
Sonra meseleyi ailenize açın, doğru kararı vermenizde büyük katkıları olacaktır. Hem de atacağınız adım her ne olursa olsun büyük bir özgüven duyarak yapmanızı sağlayacaktır.
Şuan için sakın kötü söz söylemeyin, mesele daha çirkin bir hal almasın. Hatasının farkına insaniyeti varsa kendisi varsın.
Kvalideye gidişatınızı belirledikten sonra söyleyin söyleyeceğinizi. Önce düşünceleriniz berraklaşsın, iyice durum analizi yapın. Olayın şimdiki sıkıntısıyla kendinizi yanlış aksettirecek şeyler sarfetmemeye çalışın.

Siz ilk önce evde bunaldım diyip ailenizin yanına bir gidin.
Önce kendinizle bir başbaşa kalın, evliliğinizin artılarını eksilerini, olurunun olup olmadığını düşünün.
Sonra meseleyi ailenize açın, doğru kararı vermenizde büyük katkıları olacaktır. Hem de atacağınız adım her ne olursa olsun büyük bir özgüven duyarak yapmanızı sağlayacaktır.
Şuan için sakın kötü söz söylemeyin, mesele daha çirkin bir hal almasın. Hatasının farkına insaniyeti varsa kendisi varsın.
Kvalideye gidişatınızı belirledikten sonra söyleyin söyleyeceğinizi. Önce düşünceleriniz berraklaşsın, iyice durum analizi yapın. Olayın şimdiki sıkıntısıyla kendinizi yanlış aksettirecek şeyler sarfetmemeye çalışın.
kötü söz söylemem zaten ama en azından olayda parmağı olduğunu bilsin diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi durum farklı bi hal alabilir ....şu an eşimle konuşmuyoruz öfkesinin artma nedeni o iki gün önce konuşmak için laf attı ben umursamadım o hareket onu kızdırdı çünkü ben hiç bi zaman uzatan taraf değildim.yarın gidersem konuşmadan gitmiş olcam beni suçlu ilan edecekler ama göze aldım artık herşeyi

kurs burda yarın ilk günümdü ama kalabilir ne yapalım kısmet değilmiş(kafam dağılsın diye istemiştim)
neyse arkadaşların da dediği gibi önce kendinizle başbaşa kalın bakalım yada süreç için bir psikologdan da yardım alabilirsiniz

Back
X