K.valide küsmüş k.peder darılmış siz ne diyorsunuz

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Herkese selamlar
Arkadaşlar kısaca fikirlerinizi merak ediyorum
3 senelik evliyim 1 oğlum var 2.5 yaşında
Çok şey yaşandı ufak tefek başlasam bitiremem
Ama sıkılıyorum artık cidden evlendiğimden beri herşey sorun oldu
Eşimin köyü yakın 1 saat felan gitmemem sıkıntı oldu
Eşimin ailesi yakın evlerine gitmemem sıkıntı oldu
Kendi akarabalarıma gezmeye gitsem üst üste iki gün çok geziyor oldum vs
Bu sefer ki mesele kayınvalidem bana küsmüş köylerine gidip yardım etmiyormuşuz
1) ben sevmiyorum çocukla düzenleri yok zorlanıyorum
2) ne zaman gitsem çocuk hastalandı takıntı oldu artık gidesim gelmiyor
3) emri vaki yaptıkları için soğudum

Kayınpederim ise bayramda eşimin amcasına giderken dönüşte aileme uğrayacaklardı markete gidip eksiklerimizi alalım dedik
Patates alacam kayınpeder ne gerek yemeyin zararlı dedi
Bende niye yemeyelim canım seviyoruz zararlı diye bişey yemeyecekmiyiz dedim
Darılmış
Artık alıştım eşime şikayetlerine önemsemiyorum açıkcası ama ben onlarla tatile gitmişim sesimi çıkarmamışım bana sormamış bile tatilimze katılmış
Tatilde hastalandım (adet oldum ) kanamam çok diye 2 gün banyo yapmadım diye ailemin anamın yengelerimin önünde kokmaya başlamasaydı banyo yapmayacaktı demiş benim için ben küsmemiş darılmamışım
Sizce bu konularda çok mu ayıp etmişim ki eşime kapıdan tek görür görmez dert yanmış

Küssünler anlamazlıkdan gel.Daha 3 yıllık evlisin çok küser barışırlar boşver.
Maşallah her olayın içindeler gelinin koksa bile insan usulca uyarmaya bile çekinmesi
gerekirken dangalaklar herkesin içinde söylemişler.Hepsi aynı bunların sana özel değil
oğulları evlenince felekleri şaşırıyor bunların.Benim az kaldı KV olmama.Oğlum bir evlensin
o psikolojiyi gelip ben anlatacam burdaki herkese :27::27::27: 25 yıllık evliyim ben daha çözemedim
o kv psikolojisini.:52::52::52::52:

Son düzenleme:
Küssünler anlamazlıkdan gel.Daha 3 yıllık evlisin çok küser barışırlar boşver.
Maşallah her olayın içindeler gelinin koksa bile insan usulca uyarmaya bile çekinmesi
gerekirken dangalaklar herkesin içinde söylemişler.Hepsi aynı bunların sana özel değil
oğulları evlenince felekleri şaşırıyor bunların.Benim az kaldı KV olmama.Oğlum bir evlensin
o psikolojiyi gelip ben anlatacam burdaki herkese :27::27::27: 25 yıllık evliyim ben daha çözemedim
o kv psikolojisini.:52::52::52::52:

Maşş :)
Sanırım evlatları gibi herşeye susmamı bekliyorlar yanılıyorlar
Çocuk gibi yönlendirmeye çalışıp olmayınca oğlunu dolduruyor üzülüyorum artık onlara
Sizin değerli izlenimlerinizi takip etmek lazım artık :) tşk

Yaslilik ve olgunluk ayni oranda gitmeyince boyle oluyor demek ki. Sakin ha sakin geri adim atmayin. Herkes yerini bilsin.

boşa konuşsun dursunlar.. ben eşime de oturup dinlediğin yetmiyormus gibi birde gelip bana anlatıp daha da canımı sıkma
millete gelin kokuşacaktı diye söylenen kayınvalıdenın koyune kadar gidip her hafta sonu yardım da edemem işte göremem bven eşimden çocuklaırmdan sorumluyum bayram seyran olur her adet yerini bulur yaparsın gidersin gelirsin geri kalanını da hak edene yaparım der otururdum evımde...

daha fazlasını hak etmeyene verme...

Siz her konuda haklisiniz fakat o son konuda kv'de her ne kadar patavatsizlik yapmis ise, sizde yalnissiniz. Insan adet olunca 2 gun banyoya girmezmi? Heleki adetiniz agir ise. Tamamen yikanmaniz bile gerekmiyor, sadece alt tarafinizi yikmaniz yeterli. Hani keske bunu hiç kimse bisey söylemeden etmeden kendiniz düsünseydiniz daha iyi olurdu.

Siz her konuda haklisiniz fakat o son konuda kv'de her ne kadar patavatsizlik yapmis ise, sizde yalnissiniz. Insan adet olunca 2 gun banyoya girmezmi? Heleki adetiniz agir ise. Tamamen yikanmaniz bile gerekmiyor, sadece alt tarafinizi yikmaniz yeterli. Hani keske bunu hiç kimse bisey söylemeden etmeden kendiniz düsünseydiniz daha iyi olurdu.

Ben adetliyken yerimden kalkamıyorum yerimden kaldı ki 2. Gün yıla çıktık dönüş için haklı olabilirsiniz

Herkese selamlar
Arkadaşlar kısaca fikirlerinizi merak ediyorum
3 senelik evliyim 1 oğlum var 2.5 yaşında
Çok şey yaşandı ufak tefek başlasam bitiremem
Ama sıkılıyorum artık cidden evlendiğimden beri herşey sorun oldu
Eşimin köyü yakın 1 saat felan gitmemem sıkıntı oldu
Eşimin ailesi yakın evlerine gitmemem sıkıntı oldu
Kendi akarabalarıma gezmeye gitsem üst üste iki gün çok geziyor oldum vs

Bu sefer ki mesele kayınvalidem bana küsmüş köylerine gidip yardım etmiyormuşuz
1) ben sevmiyorum çocukla düzenleri yok zorlanıyorum
2) ne zaman gitsem çocuk hastalandı takıntı oldu artık gidesim gelmiyor
3) emri vaki yaptıkları için soğudum

Sizin davrandığınınz gibi oğlumun karısı bana davransa ben daha büyük problem çıkarırım.

Hiç gidilmemesi yanlış ama devamlı ödevmiş gibi gitmek de yanlış sonuçta siz ayrı bi'aile oldunuz artık.
Bana çok basit şeyler gibi geldi neyine küsmüşler:44:

Kendi ailenize gidip onlara gitmesseniz küsmeleri normal...
Patates niye zararliymis ki ? orda eger sert bi sekilde cevap verdiyseniz darilmis olabilir kpniz..
toplamda Kac gun banyo olmadinizda sorun oldu böyle ,yoksa herkes hergun banyo olmuyor 2 gun cok degil
kv biraz ayip etmis orda..

Son düzenleme:
Erkek başıyla ona ne canım senin kokmandan kokmamadandan
Çok densiz bi kp'in var canım ya :37:
kk da ne kadar çok sık rastlamaya başladık densiz kp'lere
Valla kv'ye kurban olayım,kayınpederin huysuzu daha fena ...

Ben yanlış anlattım sanırım k.valideme 3 güne 1 en az gideriz köy e de bayramda gittim onun derdi onunla 2 haftada bir köy e gidip işini görmem
Banyo olayı sadece 2 gün olmuştu lafını ettiği :)
Evet meseleler çok basit ama çok bunaldım herşeyde karışmalarından istedikleri anda gidelim istiyorlar
İstemediği bişeyi kim kime yaptırabilir
Her yere bi arada istiyorlar

Erkek başıyla ona ne canım senin kokmandan kokmamadandan
Çok densiz bi kp'in var canım ya :37:
kk da ne kadar çok sık rastlamaya başladık densiz kp'lere
Valla kv'ye kurban olayım,kayınpederin huysuzu daha fena ...

Onu söyleyen kayınvalidem maalesef
Kendileriyle esasen derdim yok yüzüme söylemiyorlar genelde eşime söylüyorlar saçma sapan şeylerden huzurumuzu bozuyorlar
Bende de hata biliyorum sussam biraz :)
O kadar gereksiz şey yaşandı ki susamıyorum artık

hiç gitmemek olmaz tabi...
ama sürekli beklenti içinde olmaları kötü işte...
alışmış olmaları lazımdı şimdiye kadar senin gidişlerine fln...

Benim gibi birini bulursanız şanslısınız demektir

Şu dünyada bana bir insan bulun ki ben kötüyüm yada ben haksızım desin. :34:

Herkesin kendini illa haklı çıkaracak sebepleri vardır. Önemli olan kendi kendimizi haklı çıkarmak yada kendimizi övmek değildir. Önemli olan karşımızdakilerin bizim için ne düşündüğüdür.

Şu dünyada bana bir insan bulun ki ben kötüyüm yada ben haksızım desin. :34:

Herkesin kendini illa haklı çıkaracak sebepleri vardır. Önemli olan kendi kendimizi haklı çıkarmak yada kendimizi övmek değildir. Önemli olan karşımızdakilerin bizim için ne düşündüğüdür.

Çok haklısın haksız bile olsak avutacak bişey buluyoruz
Böyle anlatınca söylediklerin mantıklı çünkü kısa bi konu üzerine
Ama genelinde öyle değil
Ben kayınvalideme 2 en fazla 3 güne bir giderim gitmesem de ya o arar ya da ben
Köy konusu ise sevmiyorum rahat edemiyorum düzenleri olsa dahi çocukla zorlanıyorum
Herseyden öte eşimin işi var sürekli her istediklernde gidemiyoruz
Esasen o kadar zorlama oldu ki ve her gittiğimde (isteyerek gitsem de ) hep hastalıkla döndük ki gidesim de yok
Bu konuda fikrimi soran önemseyen bir aile de yok
En azından bu konuda tek dertleri gelip bi işin ucundan tutulsun mütemadiyen bizimle gelsinler diyen bi aile var
Zaten tamamen kötü demedim ama düşünce farklılığımız olduğu kesin

Yok artık... :)
Banyoya karışmak gidip anlatmak neoluyo? Seni mi takip ediyolar onu mu düşünüyolar yok yıkandı yok yıkanmadı edepsizlik.
Ayrıca patatese gelince alıcak olanda yapıcak olanda yenilicek evde senin kime ne bundan. Oğulları evlenince çıldırıyolar hepsi senin evinde hüküm kurmaya seni köle görmeye çalışıyolar yapamayınca şikayet.
Tüm sorun eşlerden kaynaklanıyo dur demeyi bilmiyolar aman üzülmesinler diyip susuyolar olan bizlere oluyo.
Eskidenmiş o gelinler gitsin temizlik yapsın yemeklerini yapsın kapı dibinde otursun geçti o devirler bunu sen söylersen ay zor geldi derler eşin söylicek bunu ozaman 2 mırıldanıp susarlar

Back
X