K.validemin yapışkanlığı:((

allah yardım etsin. bu model kv den bendede var daha hamile deilim çocuğum yok ama işte çocuk olunca koynumda yatırırım ben dayanamam torunuma hep buraya gelirim gece 12 bile olsa kapınıza dayanırım vs demeler... allah yardım etsin sakın hergün arama o hatayı ben kaç ssene yaptım son 6 7 aydır zorunda olmadıkça aramam sormam. sesini bile duymak istemiyorum. bizim evimizinde anahtarı var kvde de bende alt kilidin anahtarını verdim üst kilidin anahtarını vermedim bende markete dahi gitsem üst kilidi kilitliyorum buda bi çözüm

inanırmısın konuyu okuyunca bir ara ben ne zaman böyle bi yazı yazdım dedim. benim yaşadıklarımın fotokopisi olmuş. konunun üzerinden zaman geçmiş ama merak ettim atltabildin mi durumlar nasıl

Kimi kayınvalidesinden için torununa soğuk aramıyor bakmıyor diye dert yanıyo .kimide sahiplencek diye...bazıları kayınvalidem beni hiç aramıyor diyor bazılarıda sık sık bunaltıyor diye dert yanıyor..halinden memnun olan yok..ne gelinler kayınvalideye yaranıyor nede kayınvalideler gelinlerine..bu böyle gelmiş böyle gitcek galiba...Her konuda haklı olabilirsiniz..insan yasadıgını kendi bilir..ama ilerde gelinimin bana yapışkan demesi hiç hoşuma gitmezdi...sizinde evladınız olcak...bakalım ilerde evlenince onu oyle aramadan durabilcekmisiniz...

inanırmısın konuyu okuyunca bir ara ben ne zaman böyle bi yazı yazdım dedim. benim yaşadıklarımın fotokopisi olmuş. konunun üzerinden zaman geçmiş ama merak ettim atltabildin mi durumlar nasıl

Sorunuzun uzerinden 2 yılcık gibi bir zaman gecmis kusura bakmayin.inanin 2 yila ragmen daha da kotu oldu hersey.brnim cocugum oldu ve onlarla daha sik gorusuyoruz surekli torunlarini gormek istiyorlar.hemen hemen hergun iki gunde bir..bunalmaya devam.bunun cozumu yok ben bunu anladim

Kimi kayınvalidesinden için torununa soğuk aramıyor bakmıyor diye dert yanıyo .kimide sahiplencek diye...bazıları kayınvalidem beni hiç aramıyor diyor bazılarıda sık sık bunaltıyor diye dert yanıyor..halinden memnun olan yok..ne gelinler kayınvalideye yaranıyor nede kayınvalideler gelinlerine..bu böyle gelmiş böyle gitcek galiba...Her konuda haklı olabilirsiniz..insan yasadıgını kendi bilir..ama ilerde gelinimin bana yapışkan demesi hiç hoşuma gitmezdi...sizinde evladınız olcak...bakalım ilerde evlenince onu oyle aramadan durabilcekmisiniz...

Sorun ne biliyormusunuz dengeyi kuramamalari.yani hic arayip sormamak nasil normal degilse hergun gelmek aramakda normal degil hepimiz insaniz bazen yalniz kalmak yalniz birseyler yapmak isteriz bazen en sevdigimiz arkadssimizla bile hergun gorusmek sikici olacakken senden yasca buyuk biriyle gunasiri gorusmek de bir o kadar bunaltici.ben herseyin dengede ve mesafede olmasindan yanayim..yapiskan kelimesine gelince cok bunalip daraldigim bir anda acmisim konuyu yoksa kulladigim bir uslup degil..yasamayan bilmez gercekten insani biktiriyorlar..bu arada yaklasik iki yil sonra cevap yazmisim kusura bakmayin lohusalikti bebek buyutmeydi derken bu kadar zaman gecmis.sevgiler.

Sorunuzun uzerinden 2 yılcık gibi bir zaman gecmis kusura bakmayin.inanin 2 yila ragmen daha da kotu oldu hersey.brnim cocugum oldu ve onlarla daha sik gorusuyoruz surekli torunlarini gormek istiyorlar.hemen hemen hergun iki gunde bir..bunalmaya devam.bunun cozumu yok ben bunu anladim
esinle konusmadin mi bu durumu

vaaaay, konuların böyle yıllar sonrasını okumak çok faydalı oluyormuş.
yanlış hiç bir şey değişmemiş, çok şaşırmadım, ama sizin adınıza üzüldüm.

çalışıyor musunuz, o kısmı anlamadım.

Işte bunlar hep eskilerin alışkanlıkları benim kv kendi kv oturmuş hep ilk çocuğu olduğunda dogar doğmaz almış kendi odasina o büyütmüş hala soyler bana baktirmadi bisey diyemedim diye benim kocayı hem emzirmis hem kendi bakmış büyütmüş ondan daha çok seviyor derler o inanış var ya bizde torun babaanneye diye hep bundan oluyor ışte bunlar kv heryere senle gitmek istemesine bisey diyemem benimkide aynı ama benim eltimle çok mesafeli olduğu ve kızı olmadığı için diye düşünüyorum ben herkese hem kizim hem arkadaşım hem gelinim diyor benim için ama ipler benim elinde sormadan birşey asla yapmaz

eskudo eskudo sen ne kadar yüz verirsen o kadar samimi olurlar. Yani senin elinde canım bu şekilde yaşanmaz ya hergun.benim kvde çok ilgisiz beni torununu bile geçtim oğlunu bile arayıp sormaz pek bende bunu dert ediyordum seninkine gore iyi yine ya

Net olun buraya yazdığınızı Kv anında söyleyin

Torun benimle kalacak deyince saçmalara olur mu öyle şey amadı babası olan çocuk kimsede kalmaz deyin

Gel iki ay kal deyince eşim olmadan hiçbir yerde kalmam o kadar deyin

Bana yardıma gel deyince bahane bulun

Misafire çağırmayın dün aramadın deyince misafirim vardı deyin

Bu tavrı istemiyorum deyin neyi istemiyorsanız

Eşinize değil Kv ye deyin be diyecekseniz zira size göre ya da bana göre sorun olan tavırlar erkeğe göre sorun değil ne güzel yardımcı olmuş der geçer onlar

Eşinizi arada bırakmayın mesafenizi doğumdan önce koyun ama mırın
Kırın ile değil açık açık ben istemiyorum müdahale olarak görüyorum bana karışma şeklinde

Bebekten sonra daha çok karışır zira

Bir insanin huyu ne ise oyle devam eder duzelmez..o boyle iliskileri seviyor ona gore torununu beni 2 gunden fazla gormemek dizginleri kaptirdigi anlamina gelir bos birakmaz
Ayy canım üzüldüm gerçekten Allah yardimcin olsun. Benim KV de de basta böyleydi tamda boyle hatta inan daha beter birgün evde yesek kapıya dayanır hesap sorardi . Çocuğu alacağım dedi geldi almaya kalktı falan bende senin gibi sessiz kaliyordum ama bigun dayanamadım artık. Simdi evime gelemez. Aramam ,o arasa acmam bilir aramaz. On günde bir giderim görür torunlarını amaaa iste bu noktaya gelene kadar neler çektim neler. Biraz dişini gostercen bunlara böyle hayat zor geçer yoksa :KK43:

Ayy canım üzüldüm gerçekten Allah yardimcin olsun. Benim KV de de basta böyleydi tamda boyle hatta inan daha beter birgün evde yesek kapıya dayanır hesap sorardi . Çocuğu alacağım dedi geldi almaya kalktı falan bende senin gibi sessiz kaliyordum ama bigun dayanamadım artık. Simdi evime gelemez. Aramam ,o arasa acmam bilir aramaz. On günde bir giderim görür torunlarını amaaa iste bu noktaya gelene kadar neler çektim neler. Biraz dişini gostercen bunlara böyle hayat zor geçer yoksa :KK43:
Insani cileden cikarirlar ben disimi gostersem herkes bana dusman olur.kpeder kaynim esim..ben tek kalirim daha cok uzulurum..bide disimide gostersem kussemde yine gelir.

Insani cileden cikarirlar ben disimi gostersem herkes bana dusman olur.kpeder kaynim esim..ben tek kalirim daha cok uzulurum..bide disimide gostersem kussemde yine gelir.
Biliyorum korkuyorsun hepsini ozelikllede eşini karşına almaktan ama boyle mutlu musun hayır!!!! Kim mutlu olur ki. Bak İslam dininde bile şeriat kurallarında bunların yaptığının yeri yok yani belki eşine bu şekilde izah edersin durumu. Şeriatta evlilik kadının kendine has evi,düzeni ve kadının rahat ve huzuru üzerine kuruludur. Evlilik şartı ,akdi budur. Anne baba çocuklarının evine düzenine torunlarına müdahale edemez!!! Yani sen böyle iyiysen bisey diyemem ama belli ki değilsin çözüm ariyorsun ya bir cinnet çözer herşeyi deyip kavga çıkaracaksın yada açıkça hem eşine hem ailesine ben artik evimde kendi duzenimde yasamak istiyorum. Kimseyi sizden sakindigim ,kacirdigim yok sik görüşmek istemiyorum boguluyorum artık diyeceksin okurken bile inan daraldim eski Günlerim geldi aklıma çok zor biliyorum

Anne kız arasındaki ilişki farklı olur hep. Senin kv nin kızı olmadığı için bence sana sarmış. Ama mesafe koyman şart. Muhtemelen yalniz kalmak istemiyor kv ondan böyle davranıyor. Resti çek derim.

Biliyorum korkuyorsun hepsini ozelikllede eşini karşına almaktan ama boyle mutlu musun hayır!!!! Kim mutlu olur ki. Bak İslam dininde bile şeriat kurallarında bunların yaptığının yeri yok yani belki eşine bu şekilde izah edersin durumu. Şeriatta evlilik kadının kendine has evi,düzeni ve kadının rahat ve huzuru üzerine kuruludur. Evlilik şartı ,akdi budur. Anne baba çocuklarının evine düzenine torunlarına müdahale edemez!!! Yani sen böyle iyiysen bisey diyemem ama belli ki değilsin çözüm ariyorsun ya bir cinnet çözer herşeyi deyip kavga çıkaracaksın yada açıkça hem eşine hem ailesine ben artik evimde kendi duzenimde yasamak istiyorum. Kimseyi sizden sakindigim ,kacirdigim yok sik görüşmek istemiyorum boguluyorum artık diyeceksin okurken bile inan daraldim eski Günlerim geldi aklıma çok zor biliyorum

Haklisin ama ama iste...ben mesafe koysam konussam emin ol daha iyi olmaz daha kotu olur hersey biliyorum cunku..daha katlanilmaz bir hal alir hersey..bide kvalidemde soyle bir huy var inadina yapmak.sen birseyi istemezsin o inatla ustune gider yaptirmaya calisir yada yapar...ben konussam hem surat hem tavir yapar hem kuser bide ustune evime gelip torunu sever benide gormezden gelir ya cok acayip bir insan yasamayan bilemez

Haklisin ama ama iste...ben mesafe koysam konussam emin ol daha iyi olmaz daha kotu olur hersey biliyorum cunku..daha katlanilmaz bir hal alir hersey..bide kvalidemde soyle bir huy var inadina yapmak.sen birseyi istemezsin o inatla ustune gider yaptirmaya calisir yada yapar...ben konussam hem surat hem tavir yapar hem kuser bide ustune evime gelip torunu sever benide gormezden gelir ya cok acayip bir insan yasamayan bilemez
KV tam da benim KV deden canım inan o da böyleydi. Küser,surat asar ama evime gelir esimle konuşurdu bana alaf sokardi, insan yerine koymazdi,çocuklar oldu yine ayni bu sefer çocuk sever beni yok sayar giderdi vs. Ama bilmiyorum ben dayanamadım bosanacagim dedim başka sorunlarda oldu isler koptu vs derken şuan durum bu . Allah yardimcin olsun çıkış kapısı acsin sana inşallah zor ya :(

KV tam da benim KV deden canım inan o da böyleydi. Küser,surat asar ama evime gelir esimle konuşurdu bana alaf sokardi, insan yerine koymazdi,çocuklar oldu yine ayni bu sefer çocuk sever beni yok sayar giderdi vs. Ama bilmiyorum ben dayanamadım bosanacagim dedim başka sorunlarda oldu isler koptu vs derken şuan durum bu . Allah yardimcin olsun çıkış kapısı acsin sana inşallah zor ya :KK43:
Siz yakinmi uzakmi oturuyorsunuz.biz cok yakiniz zaten uzak otursaydik bunlar olmazdi eminim.hersey cok yakin olmasindan kaynaklaniyor.buda kvalidemin eseri..evleri hep bilincli olarak cok yakinindan almis..neymis komsu olsunmus..iki oglu var ikisinide kendine iki sokaklik mesafeyle almis evleri.diger kaynimin evide bizim sokakta..cocuklari evlenmeden halletmis ev isini.

Siz yakinmi uzakmi oturuyorsunuz.biz cok yakiniz zaten uzak otursaydik bunlar olmazdi eminim.hersey cok yakin olmasindan kaynaklaniyor.buda kvalidemin eseri..evleri hep bilincli olarak cok yakinindan almis..neymis komsu olsunmus..iki oglu var ikisinide kendine iki sokaklik mesafeyle almis evleri.diger kaynimin evide bizim sokakta..cocuklari evlenmeden halletmis ev isini.
Ooo iki sokak ötede mi canım benim karşı apt.da oturuyor KV de üstelik kendi evine bakan cephede tutmuş evi düşün 7/24evimi Dikizliyor gelenimi gideni mi izler vs vs hoc durmazdi salon Işığı yansın arardi misafir mi var? Perdeyi acayim niye actin,kaparim niye kapadin ooo neler neler şükür simdi parkada çıkarım gezerimde camlarim açıkta durur ama biz boşanma noktasına geldik iste kotu olan o. Sen öyle olma ama mutsuz bi hayatta sürme mecbur değilsin sonuçta bi kere geliyoruz bu Dünya ya değmez kaynana kp kahriyla ugrasmaya

Valla cok haklisin zaten esimlede cok mutlu degiliz hic anlasamiyoruz ve kafa yapilarimiz cok baska.napicam daha ne kdr katlanicam.iste ortada somut birsey olmayinca kime ne diycem edicem.of cok zor.

Back
X