• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.validenin temizliği

Şu arkadan konuşma meseleleri beni benden alıyor. Varsa bir zorun derdin arkasından konuştuğun kişi de aynı ortamdayken konuş, ama yok illa dolduracaklar ya...

Yapma hiç bir şey, mecbur da değilsin ayrıca. Kızı yapsın oğulları yapsın madem arkandan konuşuyorlar hak etmiyorlar hiç bir desteği yardımı.

Görümcen kaynanasına tatlı yapıp götürüyor muymuş, kaynanasının temizliğini yapıyor muymuş da senden bekliyor.

Şu arkadan konuşma meseleleri beni benden alıyor. Varsa bir zorun derdin arkasından konuştuğun kişi de aynı ortamdayken konuş, ama yok illa dolduracaklar ya...

Yapma hiç bir şey, mecbur da değilsin ayrıca. Kızı yapsın oğulları yapsın madem arkandan konuşuyorlar hak etmiyorlar hiç bir desteği yardımı.

Görümcen kaynanasına tatlı yapıp götürüyor muymuş, kaynanasının temizliğini yapıyor muymuş da senden bekliyor.
Oda aynı apt oturuyor 15 20 günde kafasi estiği zaman gider kendisi...kaynanası şikayet etti bikaç defa benim yanimda

Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa

Allah tan eşiniz anlayışlı size karşı. Bu büyük bi şans. Tabi ki kvdeniz o durumdayken yardımcı olursunuz ama diyorsunuz zaten yemeği falan bizde yiyorlar diye. Daha fazla beklenti içine girmelerine ya da kimsenin kimseyi dolduruşa getirmesine gerek yok. Eşiniz destekçiniz zaten, gidin iki işin ucundan tutun kendinizi paralamadan ama ağır ağır. Biri bişey derse de lafınızı esirgemeyin

Back
X