• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.validenin temizliği

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa

gideceğiniz varsa da gitmeyin
kendileri yapsınlar analarının temizliğini, kendileri yapıp tatlı götürsünler.

eşiniz ne diyor ? şikayet ettiklerini o mu söyledi ? onlara hak mı vermiş ?

açıkcası tadilat bitince kv nize yardım etmeniz gerekirdi yani şimdi sırf kaynana diye düşünmemek lazım, hani annemiz olsa ve evinde bu şekilde iş olsa yardım ederiz, ama bu şekilde çocuk şikayet eder gibi eşinize şikayetler hoş olmamış , ayrıca kendileri ne güne duruyor onlar yapsın

gideceğiniz varsa da gitmeyin
kendileri yapsınlar analarının temizliğini, kendileri yapıp tatlı götürsünler.

eşiniz ne diyor ? şikayet ettiklerini o mu söyledi ? onlara hak mı vermiş ?

açıkcası tadilat bitince kv nize yardım etmeniz gerekirdi yani şimdi sırf kaynana diye düşünmemek lazım, hani annemiz olsa ve evinde bu şekilde iş olsa yardım ederiz, ama bu şekilde çocuk şikayet eder gibi eşinize şikayetler hoş olmamış , ayrıca kendileri ne güne duruyor onlar yapsın
Eşim demiş kızın eşim demiş kızın astimi alerjisi var evde bile zar zor temizlik yapiyor 1 hafta yataklık oluyor niye yapsın demiş tatli içinde sen nerden biliyorsun yapiyo getiriyor annem hep bir kilıf uyduruyor yaptığı şeylere insan derki ellerine sağlık kizim diye konusmuş

Bayramda köye gideceğim,kayinpederim 80 yaşında köyde yaz aylarında yalnız kalıyor. Geçen bayram da gittik evini dip köşe temizledim,kilimleri perdeleri banyo tuvalet ne varsa elden geçirdim.koltuklara örtü aldım örttüm,çok sevindi.eve kim gelse beni övdü teşekkür etti.o mutluluk yetti bana.
Y rinizde olsam günlük işlerine karışmam ama tadilattan çıkan eve bı girer dolanirdim. Millete neden laf vereyim ki.orda KV ile gecikecek olan sizsiniz sonucta

Bence tadilata girmiş eve yardıma gidilir, yaşlı insanlar sonucta hem de anne. En azından yemek götürülür. İnsanlık bu gerektirir en azından. Çok mu yoğun calisiyorsunuz?

Back
X