• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.validenin temizliği

Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa
Bence hiç gitme ..tatlı istiyorlarsa alıp yesin pis boğazlar .. yardım konusuna gelince de ,mecbur değilsin ,ister yapar ,ister yapmazsın ..kimseyi keyfine kahya yapma ...

Eşim demiş kızın eşim demiş kızın astimi alerjisi var evde bile zar zor temizlik yapiyor 1 hafta yataklık oluyor niye yapsın demiş tatli içinde sen nerden biliyorsun yapiyo getiriyor annem hep bir kilıf uyduruyor yaptığı şeylere insan derki ellerine sağlık kizim diye konusmuş
Aferin takdir ettim eşinizi Allah ondan razı olsun amin ne güzel kocanın kıymetini bil doldurmalarrına gelmemiş kapak gibi laflar vermiş darısı diğer kardeşlere

Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa
Neden gidecekmişsin bu adam seni Kendine eş mi almış anasina hizmetçimi... kendileri babana maddi yardımda bulunuyor mu... babanın bazı işlerine yardimci oluyormu
.mesela baban eve bir ihtiyaç taşıdığına gidip yardım ediyormu Evetse gidersin aksiyse gitme... o söyleyenlere de ver cevabını çekinme

Ben de eşinizi takdir ettim sizi çok güzel savunmuş,hayır bide akşam yemeklerini de sizde yiyolarmış kv ve kp in daha napıcan, terbiyesizlere bak bide seni gidip kocana şikayet etmişler.Az yesinler de kendilerine hizmetçi tutsunlar!

15 gun icinde gidip yardim etmeniz gerekirdi zaten. Bittikten sonra degil yani. He onlarin bunu ulu orta konusmalari dogru mu? Degil. Kocaniza sikayet etmeleri cok cirkin. Insanin kardesi hic demez mi "ben bunu kardesime soyluyorum ama evlilikleri zarar gorur mu acaba?" Maalesef bunu umursamiyorlar. Sizde laf vermeyin daha cok agizlarina.

15 gun icinde gidip yardim etmeniz gerekirdi zaten. Bittikten sonra degil yani. Onlarinda kocaniza sikayet etmeleri cok cirkin. Insanin kardesi hic demez mi "ben bunu kardesime soyluyorum ama evliliklerinde sorun yasarlar mi acaba?" Daha cok laf vermeyin agizlarina bence. Gidin.

Back
X