• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k yaptıkları..

Eşinin duruş ve tavırlarını merak ettim. Ben çoktaaaannnnn postayı koymuştm. o kadar yazacak anı bile biriktirmezdim. Kimseye hanımağalık yaptıramam.. Eşin önemli ama.. onun duruş yeri nerde?

madem elinizden birşey gelmiyo eşinize koz vermeden sokun lafları içiniz soğusun
sonrasında istediği kadar bağırıp çağırabilir bu ne be :kahve:

Zaten kötü kavga ettik artık görüşmeyiz selam bile vermeyiz artık ama eşime desem gelsin burda görsün cocugu kabul etmez sanki biraz korkuyo annesinden cok korkutmus sütüyle fln filan

Merhaba kk bayanları..

1sene evinde yaşadım
Her hafta küserdi herşeye karışır
Odamıza kapıyı çalmadan dalar ben
İşe gidince girer odamizi toplar mutfaga girince peşimden gelir wc ye girince dakka sayar kabızlık mi var diye sordu her kavgada odaya daldi oğlu ne yapsa erkektir sen idare edeceksin der ama kendi boşanmış
Tatile gittik burnumdan getirdi oda ilk tatilimiz
Küstu kiskanclik kapris yapti bana surat asti herkesin içinde ben yokken hakkimda kötü konuştu ev tuttuk eşya bakmaya götürmedik yatak bakicaktik küstü yemek yapmadi bende mutfağına giremiyodum cekiniyodum
Sonra hamile kaldım ona söyliyince ilk dediği a inanmiyorum ama bu çocuk senin dilini konuşmicak ismi söyle böyle olmicak ikinci dediği nasıl oldu ki korunmadinmi
Taşındık bize geldi sizi affetmek için şartlarım var dedi bu evde benim kurallarim geçer dedi ben kraliceyim oglunada onun ailesi gelmesin size yoksa seni red ederim dedi
Sonra bi ara gelip çocuğun odasi mavi olacak her şeyini ben alcam birlikte begencez
Gene küstü kabul etmedim diye
Sonra dogum oldu hastaneye geldi ailem yanımda diye oğluyla kavga etti yanıma gelmeden gitti sonra çocuk bi kac haftayken geli bu saatten sonra her gün herrr gün çat kapı geldi herseye karıştı sütün azmi şumu bumu sonra çocuğun kirkini ben cikarcam dedi ok.. sonra 40 gün geçti onu çağırdık yoo bügün daha degil dedi zaten ben yapamam arkadaşım yapacak neyse çocuğu yikadik normal bağırmalar cagirmalar su çok sicak çocuğu yakiyosunuz allah sizi bildigi gibi yapsınbilmem ne sonra o gittikten sonra bende patlama oldu eşime dedim annem kirkini cikarcak tanimadigim bi kadin gelmesin annen bilmiyorsa bagirdim cagirdim oda kapiyi dinliyo bu arada kocam onu aradı çocuğun kırkıni kendimiz cikarcaz dedi kadin başladı duydum karinin dediklerini bende sinirlenip aldim tlf utanmiyomusun kapi dinlemeye kavga ettik kalktı geldi kapimiza eşim gitti yanina sakinlestirmeye orda cingene gibi bagirdi küfür etti bana fln filan
Ya daha neler oldu hepsi aklımda değil suan
Neyse cocugumu haftada 2 kez istiyo bide evine götürüyo senin kuralların benim evimde kesmez havasında en son çocuğu dudagindan öpme diyince büyük kavga çıktı cok kötü şeyler söyledi bende ona geri verim bazılarını
Şimdi aramış çocuğu yarin getir diyo ben eşime dedim sende orda olacaksin bundan sonra bende aileme birlikte gidiyorum çocukla oda bana diyo annem sevgisiz büyümüs yanlız yaşıyor şimdi bende gitsem yanlış yani çocuk gitsin tek fln izin vermedim benim dediğim olucak bundan sonra sizce yanlışmiyim ?

Bütün bunlar olurken eşiniz ne diyor?

Eşinin duruş ve tavırlarını merak ettim. Ben çoktaaaannnnn postayı koymuştm. o kadar yazacak anı bile biriktirmezdim. Kimseye hanımağalık yaptıramam.. Eşin önemli ama.. onun duruş yeri nerde?

Annesine he he diyo bana he he diyo garip bişey yapamiyo yeri gelince beni koruyor ama annesi çocuk gibi bagirir ona hep bişey istediği zaman illa olsun ister annesi

Evlenip çocuk yapmış erkekligini ispatlamis ama adamlığını asla ispatlayamayacak bir ana kuzusu daha..
Bu adamla ömür gecirecekseniz eğer bol sabır diliyorum size zira çok ihtiyaciniz olacak buna!!
Sorun esinizin hala kırkının çıkmamasında hanimefendi boşuna annesini suçlamayın.

Çocuğunla beraber git Çocuğunla beraner gel ne demek çocuğu ver. Gitmek istemiyosanda gitme görmek isteyen çocuğun evine gelir görür. Diğer yaptıklarına zaten bi şey demiyorum deli karı

Evlenip çocuk yapmış erkekligini ispatlamis ama adamlığını asla ispatlayamayacak bir ana kuzusu daha..
Bu adamla ömür gecirecekseniz eğer bol sabır diliyorum size zira çok ihtiyaciniz olacak buna!!
Sorun esinizin hala kırkının çıkmamasında hanimefendi boşuna annesini suçlamayın.
Cikacakmis gibi de gözükmüyor malesef

Çocuğunla beraber git Çocuğunla beraner gel ne demek çocuğu ver. Gitmek istemiyosanda gitme görmek isteyen çocuğun evine gelir görür. Diğer yaptıklarına zaten bi şey demiyorum deli karı

Ben eşimle şimdi öbürgün gitmesi için anlaştım oda çocuğun yaninda gidecek simdi yok görmek istese gelsin buraya desem asla kabul etmez offf bıktım ya keşke baştan yollamasaydim ne biliyim

Nasıl göndermiyim ne diyim ki ozaman daha beter kavga cikar ben eşime dedim sende bundan sonra yanında gideceksin ve haftada 2 degil bir kere göndermeye gayret edicem ama açık açık desem gitmesin artik eşim o zaman karşı cikiyo bana

el kadar bebek annesiz hiçbir yere gönderilmez. ondan hazzetmiyorsun diye evladını yakma seni istemiyorsa çocuğunu da kabul etmesin. kesinlikle çocuğunu sen olmadan bir daha asla gönderme. bu çocuğun annesi sensin ve sen nasıl istersen o olur ne derse desin sallama..

Hiç bir dediğini yapmayın. Kafayı yemiş o. Sen kocana şöyle görmek istiyorsa buraya gelsin yada hep beraber gideriz görür geliriz. Tek kalamaz de.

Keşke okadar kolay olsaydı

Gayet de kolay!
Anlattıklarınızı size yaşatan bir kişiyle neden görüşmek isteyesiniz? Hem neyine güvenip de ona çocuk emanet ediyorsunuz? Görüşmeyin efendim, çocuğu da göstermeyin! Kocanız da madem bağırarak idare edilecek çapta bir insan, o zaman daha fazla bağıran kişi siz olun da sizi dinlesin!

Hiç bir dediğini yapmayın. Kafayı yemiş o. Sen kocana şöyle görmek istiyorsa buraya gelsin yada hep beraber gideriz görür geliriz. Tek kalamaz de.
Haklısın bende ona en son kafayi yemissin dedim cümkü bebeği dudaktan öpme diyince hasta değilim ondan değil diyince istemezse kendi söyler büyüyünce dedi o zaman bende ona gidince büyüyünce kendi söyler dedin ya o zaman büyüyünce yalnız gelmek isterse gelir dicem ohh buldum cevabi kavga cikarsa da çıksın hersey cocugum icin yoksa önceden hep susardim yaşlı yazik derdim ama nerdeee

Gayet de kolay!
Anlattıklarınızı size yaşatan bir kişiyle neden görüşmek isteyesiniz? Hem neyine güvenip de ona çocuk emanet ediyorsunuz? Görüşmeyin efendim, çocuğu da göstermeyin! Kocanız da madem bağırarak idare edilecek çapta bir insan, o zaman daha fazla bağıran kişi siz olun da sizi dinlesin!

O zaman bende koxanla gidip ona diycem kurallarıma saygi duyuyormusun yok Hayırdiyosan gel bizde gör çocuğu diycem yada bende çocuğun yanında olcam haftada 1 kere 2 kere değil kocam o zaman da beni vicdansiz görecek ama kendi bilir

Back
X