- 29 Ağustos 2014
- 5.292
- 17.634
- 448
- 33
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
doktor bu neeeee? insanı katil eder bu korkunçlu karı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demin eşime dedim annen ilk önce beni arayıp şartlarimi kabuö ettiğini söylesin sende benle gelirsin güzel bi dille anlatiriz dedi falan filan derken kavga ettik bana sen inat yapiyosun sanki öpse ne olur kendi kanindan kendi canından ben senin gibi rahatsız degilim bu durumdan sen illa senin isteğin olsun lardasin dedi kavga etti öyleyse ben ne yapıcami biliyorum senlede ömür geçmez dedim birbirimize küfür ettik ben zaten çoktan beri boşanmak istiyorum çünkü kocamda az şey yaşatmadi bana esrar içirmeler Dövmeler önümde çıplak karilara bakmalar annesine ezdirmeler ben çok saftim bunlar normal daha kötü seyler de var diye kendimi avuttum bide kaçtığım için biraz cekiniyorum boşanmaktan bana diyo sen hele bi boşan benden sana parmakla göstercekler zaten bunu hak ediyosun hep kızınca içindeki herseyi döküyo sonra keyfi ne zaman isterse gelip özür diliyo herseyin suclusu benim böyle bi adama kaçtığım için cezasini da çekiyorum işte
Yaptıklarinin yarısı bunlar bide..doktor bu neeeee? insanı katil eder bu korkunçlu karı
1bucuk garibim şimdiden okadar çok bağırısmalara sahit oldu ki
Gerçekten saf ve salak tim onlarda bunu kullandilarsen ne diyosun ya hemen boşan bu adamdan manyak kvden de kurtul gitsin. dayak yemişsin esrar da var işin içinde kardeşim aklını peynir ekmekle mi yedin???
Gerçekten saf ve salak tim onlarda bunu kullandilar
Kv yanlizligini avutuyor heralde ama bundan ssonra yollamam zaten kocamlada kavga ettim bişey daha desin ben giderim burdan ya annesi gelir adam akilli burda görür gider yada hiç kabul.etmeyene yollar açık bide pislik adam her defasinda sen devol git ama.cocuksuz1,5 yaşındaki bebeği Kv ye tek mi gönderiyorsunuz
Feriştahı gelse göndermem
Önce gelir cesedimi çiğner sonra
Haaa bu Kv ye ben babası ile de göndermem de neyse
Çocuk tek başına ne yapıyor Kv ile
Kv yanlizligini avutuyor heralde ama bundan ssonra yollamam zaten kocamlada kavga ettim bişey daha desin ben giderim burdan ya annesi gelir adam akilli burda görür gider yada hiç kabul.etmeyene yollar açık bide pislik adam her defasinda sen devol git ama.cocuksuz
Bundan sonra susmam zaten kadin cadiya dönüyor istedigi olmayinca ogluda pisirik korkak ancak bana dayilik yaparİyi de şimdi neden gönderiyorsunuz
Mahkeme bile boşanan Baba'ya bu kadar vermez
Çocuğu seviyor ogluna benzedigi için ama iyligini istese dudagindan öpmez cani gibi iyreniyorum aklima geldikceİyi de sizin çocuk oyuncak Bebek mi
Yani gidip Nasıl kalıyor Nasıl
Bakıyor ne yedirip içiriyor
Anasından nefret ettiği çocuğa düzgün baktığı ne malum
Çocuk kaç yaşında ?
Bunun en iyi çözümü , baba gitmiyorsa siz gideceksiniz bebeğin yanında. Istediği kadar sizi sinirlendirmeye çalışsın görmemezlikten geleceksiniz. Bırakın torunuyla vakit geçirsin, sizde oyalanacak biseyler bulun o anda.
Böyle böyle alisacaklar yalnız gonderilmeyecegine. Bebeğinizi yalnız göndermeyin.
Bu arada lütfen , çingene kelimesini hakaret olarak kullanmayın. Hiç hoş değil.
Ne demek çocuğu istiyorum. Oyuncak mı ki? Böyle tuhaf şey duymadım. Deli senin kaynanan. Çocuğa da ne yapacağı belli olmaz. Gönderme tek. Zaten bebek daha sizden ayrı asla kalmamalı.Merhaba kk bayanları..
1sene evinde yaşadım
Her hafta küserdi herşeye karışır
Odamıza kapıyı çalmadan dalar ben
İşe gidince girer odamizi toplar mutfaga girince peşimden gelir wc ye girince dakka sayar kabızlık mi var diye sordu her kavgada odaya daldi oğlu ne yapsa erkektir sen idare edeceksin der ama kendi boşanmış
Tatile gittik burnumdan getirdi oda ilk tatilimiz
Küstu kiskanclik kapris yapti bana surat asti herkesin içinde ben yokken hakkimda kötü konuştu ev tuttuk eşya bakmaya götürmedik yatak bakicaktik küstü yemek yapmadi bende mutfağına giremiyodum cekiniyodum
Sonra hamile kaldım ona söyliyince ilk dediği a inanmiyorum ama bu çocuk senin dilini konuşmicak ismi söyle böyle olmicak ikinci dediği nasıl oldu ki korunmadinmi
Taşındık bize geldi sizi affetmek için şartlarım var dedi bu evde benim kurallarim geçer dedi ben kraliceyim oglunada onun ailesi gelmesin size yoksa seni red ederim dedi
Sonra bi ara gelip çocuğun odasi mavi olacak her şeyini ben alcam birlikte begencez
Gene küstü kabul etmedim diye
Sonra dogum oldu hastaneye geldi ailem yanımda diye oğluyla kavga etti yanıma gelmeden gitti sonra çocuk bi kac haftayken geli bu saatten sonra her gün herrr gün çat kapı geldi herseye karıştı sütün azmi şumu bumu sonra çocuğun kirkini ben cikarcam dedi ok.. sonra 40 gün geçti onu çağırdık yoo bügün daha degil dedi zaten ben yapamam arkadaşım yapacak neyse çocuğu yikadik normal bağırmalar cagirmalar su çok sicak çocuğu yakiyosunuz allah sizi bildigi gibi yapsınbilmem ne sonra o gittikten sonra bende patlama oldu eşime dedim annem kirkini cikarcak tanimadigim bi kadin gelmesin annen bilmiyorsa bagirdim cagirdim oda kapiyi dinliyo bu arada kocam onu aradı çocuğun kırkıni kendimiz cikarcaz dedi kadin başladı duydum karinin dediklerini bende sinirlenip aldim tlf utanmiyomusun kapi dinlemeye kavga ettik kalktı geldi kapimiza eşim gitti yanina sakinlestirmeye orda cingene gibi bagirdi küfür etti bana fln filan
Ya daha neler oldu hepsi aklımda değil suan
Neyse cocugumu haftada 2 kez istiyo bide evine götürüyo senin kuralların benim evimde kesmez havasında en son çocuğu dudagindan öpme diyince büyük kavga çıktı cok kötü şeyler söyledi bende ona geri verim bazılarını
Şimdi aramış çocuğu yarin getir diyo ben eşime dedim sende orda olacaksin bundan sonra bende aileme birlikte gidiyorum çocukla oda bana diyo annem sevgisiz büyümüs yanlız yaşıyor şimdi bende gitsem yanlış yani çocuk gitsin tek fln izin vermedim benim dediğim olucak bundan sonra sizce yanlışmiyim ?
Tam hanimaga.. bi tane de bende var. Önceleri annecim annecim şirinlik yapardım. E farklı sehirkedeyiz sonuç olarak. Sonra farkettim ki canı kaynanalik yapmak istiyo. Hem de böyle hanimaga modlarinda. Yaparken de herkesi orgutluyo. Huzur birakmiyor, eli her yere uzanıyor. . Ona her zaman sevimli olmadığımı gösterdim. Bütün aramaları muhabbetleri anında kestim. Eşim çok arada kaldı evet. Eşime beni boşamasi için baskı bile yaptı. Eşime de tavır aldım hemen. Sıkıntı yok tercih senin dedim.. Eşim boşanma gibi bişey olamaz diye koydu tavrını. O da çekti kendini.. şimdi hiiicccc sesi soluğu çıkmıyor. Baya akıllandi. Ama ben sadece eşimin izninde memleketine gidersem konuşuyorum. Onun dışında ne arar ne de sorarım. Ama eşime asla karışıp, müdahale etmem. Annesidir bunu unutmam. Ne kadar mesafe o kadar huzur. O tavizi 1 kere veririm. İyi kullanırsa başımın üstüne, yok fırsat görüp tepemë çıkarsa benim de tavrım bellidir. Ezdirme kendini, sonu gelmezAnnesine he he diyo bana he he diyo garip bişey yapamiyo yeri gelince beni koruyor ama annesi çocuk gibi bagirir ona hep bişey istediği zaman illa olsun ister annesi