- Konu Sahibi xoxzgxuxl 312
kaydirigubbakcemile5şu an kızımı servise bindirdim yine bir burukluk kızım senağlama2.ci sınıfa gidiyor ama anaokulu dahil her servise bindiğinde hep bi burukluk duyuyorum ekimde 7 yaşına girdi benim gözümde hala çok küçük küçüçük kaydirigubbakcemile2elleri var hep derim kızıma şu küçüçük ellerin kalem tutuyor annem diye doğanın kanunu bu büyüyecek ve okula gidecek daha sonra büyüyüp arkadaşları ile dışarda buluşmaya başlayacak üniversite derken bi bakmışsın ki evlenip gitmiş artık bizimle aynı evde bile yaşamıyor
oyyyy oyyy yine üzüldüm bak şimdi şimdi de okuldan gelmesini bekleyeceğim belki bana okul saati uzun geliyor sabah 8 :10 geçe gidiyor servis çok dolaştığı için geri dönüşü 4:20 gece işte bu saat olayı da çok üzüyor beni nerdeyse günün yarım günü yok evde neyse bayanlar sanırım bu duyguları yaşayan tek anne ben değilim çoçuklarınızı yollayınca eminim sizinde içiniz de bi burukluk oluyordur her şey çoçuklarımızın çok daha iyi bir eğitim alması için inşallah çok iyi yerlere gelirler
canım bebeğim iyi dersler sana allah zihin açıklığı versin bebeğim

oyyyy oyyy yine üzüldüm bak şimdi şimdi de okuldan gelmesini bekleyeceğim belki bana okul saati uzun geliyor sabah 8 :10 geçe gidiyor servis çok dolaştığı için geri dönüşü 4:20 gece işte bu saat olayı da çok üzüyor beni nerdeyse günün yarım günü yok evde neyse bayanlar sanırım bu duyguları yaşayan tek anne ben değilim çoçuklarınızı yollayınca eminim sizinde içiniz de bi burukluk oluyordur her şey çoçuklarımızın çok daha iyi bir eğitim alması için inşallah çok iyi yerlere gelirler
canım bebeğim iyi dersler sana allah zihin açıklığı versin bebeğim