Ka ocuk yapmal sizce?

Birbirlerine destek olmaları açısından iki çocuk fena olmaz,ama yok vazgeçtim.1 tane olsun yeter.Çocuk bakmak zor iş.Çalışan anne olmak daha da zor.Bakıcılarda büyüyecek,gözüm arkada kalacak.mirmirmirmir Yok ,yok yine vaz geçtim.En iyisi hiç yapmamak.:roflol:

iki çocuk bence.kardeşsiz olmak kötü olur,tek çocuk istemem.3 çocuk da fazla geliyor bana

ilk doğumum sezeryan olunca anca 3 taneye izin veriyo doktorlar...
ama isterdim bıcır bıcır bi sürü çocuk
yaşlanınca biri gider biri gelir...
tabi iyi bir gelecek sunmak da çok önemli...

ben olunce iki uc kardes olmasi iyi olur, ama tabi artik herkesin maddi durumu belli, herkes bence maddi durumuna yani bakabilcegi, buyutebilcegi, ve egotebilcegi kadar cocuk yapmali, en iyisi 2 :D
bana diolar 3 de yap bazilari da yapma, iki tane var cok sukur rabbim'e sukur'ler olsun daha ne isterim ki ben ondan cocuk olarak, bi oglum bi de kizim var baska da istemem insallah, Allah isteyen olmayan herkese versin insallah !!!!

böyle bir dünyaya çocuk getirmek bile insanı bir kere değil bin kere düşündürüyor ama evlat sahibi olmak, bu duyguyu tatmak herşeye bedeldir sanırım :asigim:

Ben önce bi kızım sonra da bi de oğluşum olsun istiyorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlsını versin.
ınşallah gönlümüze göre versin, gönlümüze de hayırlısını yazsın :Saruboceq:

bakabilecen kadar çocuk yapmalısın bakamıcaksan fazla çocuk yapılmamalı geleceğinide hazırlamalısın doğurmak kolayda ondan sonraki sorumluluğu almak zor ama maddi yönden bakabileceksen istediğin kadar doğur

ben 2taraftarıyım.. tek kalmasın bencil olur.. paylaşmayı bılsın..sorumluluk sahıbı almasını bılsınler isterim cocuk yasta ben boyle dusunuyorum

birinciyi istediğim gibi kız verdi rabbim,

ikinciyide istiyorum artık,

ne olursa kabülüm ,kız erkek farketmez,

kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum,

daha fazlası içinde sabrım yok,kendime ket vururum gibi geliyor,

kızım epey büyüdüğü için ikincisi çok yormaz diye düşünüyorum,daha anaç ruhlu kişiler daha fazlada yapabilirler tabiki,yeterki yeterli ilgi verilsin.

Kişisel görüşüm 2 den yana tek kalmasın diye...
Ama çalışan biri olarak şimdiden korkuyorum çocuğuma yeteri kadar ilgi gösterebilirmiyim diye...
Aile planlaması olarak sorulursa bu soru : Bakabileceğin kadar çocuk yap demektir...

ben hep tek çocuk istiyodum, hatta tek erkek.. ama acaba iki tane olsa daha mı iyi diye düşünüyorum..
amaan neyse daha evlenmemişim bile, kocişime sorarım sonra :))

Back
X