Ka ocuk yapmal sizce?

aynen katılıyorum kesinlikle bir yaptımda zaten oyy anam neler çektimmmmm yeter 1 tane allah uzun ömür versin kuzuma ::)))

elımde ıkı tane var yeterde vallahı allan onlara uzun omur versın
omrumu dogurmaya adayamam artıkın:))))
saka bır yana maddı ımkan ne olursa olsun toplum hayat ozellıkle egıtım alanında neler yasıyor goruyoruz toplumda
kızım kardesı olmasını ıstedıgı ıcın ıkıncı kızım dunyaya getırdım ıyıde dogurmusum abla kardes gecınıp gıdıyorlar ama yeter
rabbım ısteyenlere nasıp etsın ınsaallahhhhhh

tek çocuğa karşıyım...bence en iisi 2 ideal ama maddi durum varsa 3te olabilir neden olmasın...çocuğu doğurmak marifet deil...onu en ii şekilde yetiştirmek imkanın el verdikçe isteklerini yapmak eğitmek.annesine babasına hyırlı bi evlat olarak büyütmek öenmlliii

bencede 2 çocuk idealdir
aAllah bilir tabii ama ben daha düşünmüyorum
birazda madiyata dayanıyo bu iş maddiyatım olsa bi tane daha düşünebilirdim ilerde

1 tane oğluşum var..şu doğurganlığım bi geri gelsin sıra sıra 3 tane daha yapacammm..çift sayı herzaman iyidirrr :jeyyar:

Ekonomik gücüm ne yeterse ve Allah ne kadar verirse isterim tabi.

Sayısal çıksın 3 kere ikiz olsun :)))))))))))

allahdan bılıyokı eger dogru adamla evlenırsem sayısız yaparım cocuk evın heryerınde dolasın mınıklerım tabı buna durumum ve desteklerım baba evındekı gıbı dort dortluk olursa ..egerkı olmazsa ozaman allah buyukdur..

bence herşey maddiyat tek çocuk bu devirde yeterli 1 de aynı 3 de 5de buda benim fikrim geleceği önemli

bence tek çocuk büyük bir hata
çocuk kişisel gelişiminde yakın çevresinden ve yaşıtlarından daha çok etkileniyor. ve tek çocuk olması ile yaşayabileceği herşeyden mahrum bırakılmış oluyor. üstelik bitmek tükenmek bilmez istekleri ile anne babaya da iyi çektiriyo.
hiç bir zaman en iyi arkadaş en yakın kuzen,yiğen kardeşin yerini tutmaz kanaatindeyim:olmaz:
tecrübe ile konuşuyorum bu aradasositososito

bu noktadan hareket ederekdeenn
Allah eşim ve bana sağlık ve geniiiiş imkanlar nasip kısmet ederse en az 3 gönlümdeki 5 ama fazlasıda olsa olur. bayılırım kalabalık ailelere :sm_cool:
bunlar kalpden geçenler amaaaaaaaa Allah hayırlısını nasip etsin

önce maddi sonra manevi duruma göre deyisir
rabbim herkezin gönlüne göre versin insallah
rabbim nasip ederse ben 4tane düsünen ve isteyenlerdenim tabii maddi manevi gücümüz yeterse

eşim ve eşimin ailesi biraz dengesiz ( hatta artık ben de :))
malum soyaçekim denen bişey var.şimdilerde buna daha da çok inanıyorum.
hani felsefe de vardır ya tabula rasa( hani insan doğar doğmaz boş bir levha gibidir) artık hiç inanmıyorum ona .bence daha çok soya çekim.
oğlum beni düşündürüyor.ikinciyi önceden çok istiyordum ama şimdi korkuyorum :(

Back
X