Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

yaş 31 2 ay sonra 32 olacağım ama ne zaman anne olacağımı bilmiyorum loveliiiiii
üzülme ağlaaammmaa
beni deağlattıın şimdiii

SLM ARKADAŞLAR...bende 26 yasındayım ve 3bucuk senelık evlıyım kısmetse 27 yasında anne olacagım.suan 1 aylık hamıleyım rabbım ısteyen herkeze versin...

kızlar bende 22 yaşımda anne olcam allah nasip ederse ....... 39 haftalık hamileyim oğluma kavuşmama çok az kaldı

Son düzenleme:
selam herkeze ilk kızımı 19 yaşımda kucagıma aldım ikincisinide inşallah 24 yaşımdayım 25 e girmeden allahım izin verirse onuda kucaklıcagım...

24 yaşındayım 23 yaşında anne oldum 2kizlerim var 3. düşünmüyorum allah olmayanlara versin diyorum yasakkelime

Evliliğin erken olması sadece bebeklerimiz için çok önemli. Yoksa geç evlenmek çok daha faydalı. Ben 30 yaşımda evlendim, eşimde 30. ve nazar değmesin 3 senemizi mutlu mesut doldurduk. Ne istediğimizi biliyorduk çünkü. Hemen bebeğim olsun istedim. Evlenir evlenmez hemen de hamile kaldım. 2.5 yaşında bir kızım var ve şuan 11 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah ! Annelik bambaşka bir duygu inşallah herkes tadar bu duyguyu.

ilk kızım dogdu 15 günsonra 26 oldum..
şuan hamileyim ikinci kez 29 yaşındayım...

Allahım nasip ederse
annemin beni doğurduğu yaşta :)28 yaşında anne olacağım :)

o 28 yaşında 3. bebeği kucağına alırken ben 28 yaşında ilk bebeğimi alacam inşallah..
Rabbim sen koru bizleri tüm hamileleri...
(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…