Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

bende 20 yasinda anne oldum simdi 27 yasindayim oglum 7 sine girecek mart ayinda ......

30 0ldum hala bişi yok olanladan dua bekliyormm eşim 20 gün önce çift taraflı varikosel oldu kısmet başka zamna ben belirleyemiyorum şu yaşımda olcam die Allahtan bekliyorum herzaman

23 yaşında anne oldum ikinci bebeğimi istiyorum şimdi inşallah.oda bu ay kalırsam 26 da doğum yaparım inşallah :)

eğer istediğim gibi bu önümüzdeki bikaç ayda hamile kalabilirsem 25 yaşında anne olucam inş..

bende 22 yaşında evlendim 24 yaşında anne oldum.şimdi ikinci çocuk için uğraşıyoruz..yaşım 29 oldu..keşke arayı bu kadar açmasaydım diyorum.çok pişmanım.oğlum kardeş istiyorum diye ağlıyor..tek pişmanlığım bu..3 çocuk istiyorum güya.ama daha ikinciye bile hamile kalamadım..inşallah bu ay olur..

ben 32 yaşımdayım 3 ay sonra bebişimi kucağıma alıcam inşallah. evliliğimin yıldönümüne 1 aylık hamile girdim hihoyyyt

ben 1ay sonra 21olcam bebek calısmalarına basladık ...kısmet

ben 23 e giriyorum bu sene ve ıkı aylık hamişim rabbim sonunu hayırlı etsın ınşallah ve 23 yaşında anne olayım:)

ben şuan hamileyim ve haziranda 21 olcam dogum günümden 2 ay sonrada oglum kucagımda olur inşallah yani 21 de anne olcam

şuan 27 yaşındayım bikaç ay içinde hamile kalabilirsem 28 yaşında anne olucam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…