• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaaarrrrkuuurrrr

Horlama sesinden uyuyamayan uykuya dalamayan varmi çildiricammm ; (
Horlayan esin sanirim.
Esinin yastigi duzelt. elinin ayaginin seklini degistir baktin horlamaya devam ediyor uyuyor numarasi yaparak sert bi tekme savur uyansin:))

Hicbiri etkili olmuyorsa baska yere gec uyu

Dogum yaptim yardimci olsun diye bana yengem yanimda kaliyor bir horluyorki ne yapacagimi sasirdim uyandiriyorum yine basliyor. daha fazlada uyandirmak ayip olur karrrr kurrrr hurrrrr dinliyorum basim catladi.
Baska odaya gecip uyumayi dene. yengen yorulmussa gun icinde horlayabilir. yastigini duzeltmek iyi bir cozum uykusu hafif degilse uyanmaz hem.

:nazar:
Dogum yaptim yardimci olsun diye bana yengem yanimda kaliyor bir horluyorki ne yapacagimi sasirdim uyandiriyorum yine basliyor. daha fazlada uyandirmak ayip olur karrrr kurrrr hurrrrr dinliyorum basim catladi.
Ayy allah rızası için horlayan insanlar lohusa yardımına gitmesin. Allah yardım etsin kardeeeeeş. Bende çektim aynı derdi.annem bizle aynı odada her horlamasında o bebek zınkkk diye feryat figan ağlar çocuğu uyuturum zar zor annem yine başlar çocuk uyanır ağlayarak. Susss susss diye ağlıyorum. Çocuğa dermiş gibi halbuki seslenişim anneme. Annem bide bana sus suss diyo bide ne anlasın çocuk amma sabırsızsın diye bir güzel fırça attı sabaha karşı

:KK70::KK70:

Ben sese cok takintiliyim uyurken saat sesine tahammulum yokken horlama cikti bebisimim Allahtan sakin bi bebek şansıma yarin yengemi evine gonderecegim zaten bebekten uyuyamiyorum tesekkur ederim arkadaslar konusmak iyi geldi paylasmak

pijamasına pinpon topu dik :D sırt üstü yatamasın ;) yada burun bandı . Olmadı odaları ayır geceleri mesajlaşırsınız eğlenceli olur . Ama bir süre sonra alışırsın bence

Her türlü kötü sese takıntılıyım.. Şapurdatma, dişgıcırdatma, hatta bazen üst üste hapşurma öksürme , geyirme, burun çekme, geniz çekme vs vs vs... En büyük korkum sözlümün de gece horlayan biri çıkması çıldırmamak elde değil.

pijamasına pinpon topu dik :KK70: sırt üstü yatamasın :KK66: yada burun bandı . Olmadı odaları ayır geceleri mesajlaşırsınız eğlenceli olur . Ama bir süre sonra alışırsın bence
Pijamaya pinpon topu mu :D
Ahahaha ağzı var dili yok zaten adamın topu kabullenip yatar öyle, bu ne demez hiç :D :D

kurban olduğum nefes alsında horlasın varsın:KK36: bekarken çok büyük konuştum horlayan adamla evlenmem diye al sana horlayan koca dedi Rabbim:KK70:valla ben ilk zamanlarda biraz zorlandım ama çabuk alıştım sanırım.. 3 sene bitecek nerdeyse, rahatsız olmuyorum anca tuvalete gidip uykum bölünürse yastığını düzeltiyorum ya da popomla iktiriyorum susuyor:KK70::KK70:

burunda et olabilir horlama sebebi sigara kullananlarda oluyor sebepler cok doktora gitmeleri lazım horlayanların yanlarında uyuyanları hastanelik etmeden:))

benim eşim sabaha kadar horlar. sabah kalkar dün gece hıc uyuyamadı der. tam cınnetlık. ben genelde tekme atıyorum her horladıgında

Back
X