kaan aydos hastaları lutfen bakarmısınz

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
merhaba esım azosperm kormozom bozuklugu var 6 ay once randovumuzu aldık kaan beyden agustos ayında ılk gorusmemız olcak hastası olanlar ilk gorusmede neler yasadınız hemen tese mı yoksa ılac tedavısıne mı baslıycaz tesekurler...

merhaba esım azosperm kormozom bozuklugu var 6 ay once randovumuzu aldık kaan beyden agustos ayında ılk gorusmemız olcak hastası olanlar ilk gorusmede neler yasadınız hemen tese mı yoksa ılac tedavısıne mı baslıycaz tesekurler...

büyük olasılıkla iğneye başlarsınız.çünkü kromozom sorunu varsa mikrotesede çıkmaz bence.eşimdede y delesyonu vardı mikrotesede bulamadı iğneye başlattı.6 ay sonra sperm bulundu.

kaan aydos'a gidipte olumlu sonuç alan var mı acaba? Gebe kalanınız var mı? Biz yeni başladık da. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bizde bugün randevu aldik ama taa nisana verdiler. Bizim de sebepsiz dedi doktorlar. 3 tup bebek negatif sonuclandi. Şimdi belki sperm ile ilgili bir sorundur diyoruz. Kaan aydos a gidelim diyrz

Bizde bugün randevu aldik ama taa nisana verdiler. Bizim de sebepsiz dedi doktorlar. 3 tup bebek negatif sonuclandi. Şimdi belki sperm ile ilgili bir sorundur diyoruz. Kaan aydos a gidelim diyrz
Spermle ilgili sorun olabilir kaliteli olanlari secebilirler bizde 6,ay bekledik tese olduk sperm yok igne kullaniyor esim

2009'dan itibaren olan yazışmalara baktım da kaan aydos'la ilgili olumlu bir sonuç alan birinin daha yazdığını görmedim. Varsa lütfen buraya yazsa bizimde umudumuz olur. Lütfen cevap verin.

Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

Back
X