öncelikle geçmiş olsun. eşim de Kaan hocanın hastası. Eşime azospermi teşhisi konmuştu. Kaan hocaya gittik. Çok iyi bir doktor kendisi. olabilecek herşeyi anlattı, kafamızda soru işareti kalmadı. eşime Microtese yapıldı. sperm çıktı Prof.dr Batuhan Özmen'e yönlendirdi.(muhteşem bir doktor kendisi doktor kimliğinden önce çok iyi bir insan hastaya yaklaşımı güven verici, alanında uzman zaten özgeçmişine bakınca daha iyi anlarsınız. Hayatımda tanıdığım en iyi doktor Batuhan hocam. Batuhan hocama gittiğimde psikolojim yerlerdeydi ama o hastasının dilinden çok iyi anlayan iyi bir doktor. hele ki bizim gibi insanlar için.) 15 gün ilaç kullandım ,yumurta toplandı,embriyolar oluştu, transfer yapıldı şuan hamileyim. ben de anne olamayacak mıyım diye üzülüyordum ama iyi ki Batuhan hocam var size tavsiyem umutsuzluğa kapılmayın. Güvenli ellerdesiniz. Kaan hocam yapılması gerekeni en iyi şekilde yapacaktır. sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. içinizi rahat tutun. bizde 3 ay öncesine kadar umutsuzduk. Kaan hocam herşey yolunda giderse 3 ayda hamile kalabileceğimi söylemişti, öyle de oldu. Allah size de bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)