Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos Micro Tese

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi gunler arkadaslar Benim esimde 17 agustosta ameliyat olacak kaan bey e. Stresle bekliyoruz insallah olumlu bir sonuc aliriz. Esimin tum degerleri normal sadece fsh yuksek bu sekilde olup ameliyatinda sperm bulunan varsa yazabilirmi acaba
merhabalar sonuc ne oldu acaba bulundumu sperm eşinizde bzmde fsh yuksek direk tese diorlar

Merhaba kızlar hergün girip ojuyorum yazdıklarınızı bizde kaan hocada tedaviye basladik ilk 2 hafta ilac kullanip sperm testi verdi esim fakat sonuc ayni simdi emodeks kullanıp bikac hafta sonra microtese olacak sizde nasil son durumlar yakin zamanda microtese olan varmı çok korkuyorum hemde çok heyecanlıyım hayallerimin aniden yıkılmasından hicbir zaman bu duyguyu yasamayacakmiyim demekten korkuyorum herseyin hayirlisi olsun tek duam bu .... insallah bizde bu duyguyu hayirli zamanda yasariz hepimizin allah yardimcisi olsun
Biz de aynı durumdayiz eşim 2 hafta sudafed kullandı test verdik sonuç aynı kaan hoca Micro tese ve tüp bebek için gün alalim yazmis sizin son surlar nedir tüp bebek yaptirdiniz mi

biz ilk 2017 mayis ayinda gittik kaan aydosa. sudafed kullandik sonuc yine sifirdi. microtese icin gun verdi 17 agustos 2017de microtese yapildi sonuc olumsuzdu hucre cikmadi. devaminda 2 tane igne verdi haftada iki gun ikisindende yaklasik 5ay her pazartesi cuma vurundu. genart da test verdi sonuca gore igneler hic etkilememis yine sifir. simdi iki hap verdi yeni basladik bakalim hayirlisi hakkimiza zorlu bir surec sabir gerektiren. yasayan bilir. rabbimin verdigindede vermedigindede vardir bir hayir. elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi.

biz ilk 2017 mayis ayinda gittik kaan aydosa. sudafed kullandik sonuc yine sifirdi. microtese icin gun verdi 17 agustos 2017de microtese yapildi sonuc olumsuzdu hucre cikmadi. devaminda 2 tane igne verdi haftada iki gun ikisindende yaklasik 5ay her pazartesi cuma vurundu. genart da test verdi sonuca gore igneler hic etkilememis yine sifir. simdi iki hap verdi yeni basladik bakalim hayirlisi hakkimiza zorlu bir surec sabir gerektiren. yasayan bilir. rabbimin verdigindede vermedigindede vardir bir hayir. elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi.
Kaan hoca bize de şimdi mikrotese ve tüp bebek es zamanlı yaptiralim diyor.bizim y-delesyonu ve karyotip gen testi sonuclarimiz henüz cikmadi.test sonuçlanmadan mikrotese yaptırmak doğru mu sizce

İnsaAllah Rabbim bize de hayırlı evlatlar nasip eder her zaman dua edeceğim sizin için de.eşimlerimize her zaman destek olalım umudumuzu yitirmeyelim.

Merhaba kızlar hergün girip ojuyorum yazdıklarınızı bizde kaan hocada tedaviye basladik ilk 2 hafta ilac kullanip sperm testi verdi esim fakat sonuc ayni simdi emodeks kullanıp bikac hafta sonra microtese olacak sizde nasil son durumlar yakin zamanda microtese olan varmı çok korkuyorum hemde çok heyecanlıyım hayallerimin aniden yıkılmasından hicbir zaman bu duyguyu yasamayacakmiyim demekten korkuyorum herseyin hayirlisi olsun tek duam bu .... insallah bizde bu duyguyu hayirli zamanda yasariz hepimizin allah yardimcisi olsun

Benim esimde kaan aydos la tedaviye başladı 4 ay tedavi tyapti fsh yüksek testosteron dusukken mikro tese yaptı sonuç s.c.o diye bizi tedaviyi bıraktı ve ssperm bankasına yonlendirmekten başka birşey yapmadı kesinlikle tese ameliyatı olmayın biz araştırırken istanbul da celalettin peru hocayı bulduk bize dediği teksey bu sonuçlara göre mikro tese yapmak en basitinden ipntihar etmek dedi biz kaan hocaya çok guvenmistik bize haram olan yola yönlendirdi halen çok ama çok sinirliyim bizi deney yaptı sırf para için.. :(((

Benim esimde kaan aydos la tedaviye başladı 4 ay tedavi tyapti fsh yüksek testosteron dusukken mikro tese yaptı sonuç s.c.o diye bizi tedaviyi bıraktı ve ssperm bankasına yonlendirmekten başka birşey yapmadı kesinlikle tese ameliyatı olmayın biz araştırırken istanbul da celalettin peru hocayı bulduk bize dediği teksey bu sonuçlara göre mikro tese yapmak en basitinden ipntihar etmek dedi biz kaan hocaya çok guvenmistik bize haram olan yola yönlendirdi halen çok ama çok sinirliyim bizi deney yaptı sırf para için.. :KK43:((
Kesinlikle onermiyoruz ve celalettin hocaya başlıca allahım izni ile sonuclari paylasacagim sizlerle ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

ASLA VE KESİNLİKLE MİKRO TESE AMELİYATI OLMAYIN KAAN HOCAYI ÖNERMİYORUZ...

merhabalar bizde 4aydır kaan hocada tedavi göruyoruz igve ve ilac tedaviisi gorduk ve tahlil sonuclarında bi ilerleme kaydedemedik ve sonuc mikro tese ama karar sizin cıkma olasiligi dusuk dedi hoca ayın12sinde karar vermis olucaz yardımcı olursaniz seviniriz

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bizde 4aydır kaan hocada tedavi göruyoruz igve ve ilac tedaviisi gorduk ve tahlil sonuclarında bi ilerleme kaydedemedik ve sonuc mikro tese ama karar sizin cıkma olasiligi dusuk dedi hoca ayın12sinde karar vermis olucaz yardımcı olursaniz seviniriz
Merhabalar bizde sizin gibi aynı durumdayız 4aydır ilaç kullandık

Merhabalar bizde sizin gibi aynı durumdayız 4 aydır tedavi gördük tahlillerde ilerleme olmadı şimdi temmuzda mikro TESE olcaz

slm herkese,
azospermi olan biz aileler bir site kurduk, burada dertlerimizi paylaşıp tedavi yapan doktorlar hakkında tedavi görenler bilgi paylaşıyoruz.
sitemiz çok yeni destek vermenizi istiyoruz. site sadece azospermi olan aileler içindir konu dağılmaması adına.
saygılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X