Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiKaan aydos tedavisinde impryl kullananlar..
Keçiboynuzu kürü deneyin her akşam 2 fincan içiriyorum ben birde e vitamini balık yağı destekli iki ayrı hap kullanıyoruz 2 ay öncesine kadar sayımız fazlasıyla arttı.
Keçiboynuzu kürü deneyin her akşam 2 fincan içiriyorum ben birde e vitamini balık yağı destekli iki ayrı hap kullanıyoruz 2 ay öncesine kadar sayımız fazlasıyla arttı.
Yok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedavi
Yok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedavi
Eşime de doktoru önerdi yeni başlycak. Olumsuz bi tese oldu. İnş ikincisine kadar bu vitaminin katkısı olur. Ayrıca çörek otu yağı da önerdi bakalm neler olacak
merhabalar. benim eşiminde sperminde sorun var. ileri hareket %10 un üstüne ne yazık ki çıkmadı. yaz ayında tüp bebek tedavisi yaptım istanbul bahçeci umut tüp bebek merkezinde fakat negatif oldu. ocak ayında tekrara transfer yaptım dondurulmuş embriyo çözüp bu sefer tutundu bebek fakat 8. haftada kalbi durdu kürtaj ile aldırmak zorunda kaldık. bende kan pıhtılaşması çıktı hamile kalınca göbekten iğne vurmam lazımmış. bu testi baştan tüp bebek doktorum yapmadı yapsaydı şu an bebeğim belki karnımda olacaktı. çok psikolojim bozuldu 3 defa tüp bebek yaptım 3ü de olumsuz oldu. acaba çocuk sahibi olabilecek miyim ben niye sürekli düşünüp duruyorum.
Merhaba, vitamini nasıl kullandınız ? Ben de tüp bebek merkezine gittim ve doktor önerdi ama nasıl ve ne zaman kullanacağımı sormadım içindeki prospektüsü de kaybettim. Bir de AMH değeri 0.19 ve altında olan birisi var mı acaba bu değerlerde tüp bebek pozitif sonuç alan. Bu konularda hiç bir fikrim ya da çevremden almış olduğum bir durum yok da sormak istedim. Sevgiler