- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi Melekkkk666
Yani bizde sayıda bi fırlama olmuştu sonra yine sayımız düştü ama hızımız sabit kalmıştıCiddi anlamda fark oldu mu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bizde sayıda bi fırlama olmuştu sonra yine sayımız düştü ama hızımız sabit kalmıştıCiddi anlamda fark oldu mu peki
Bizimde sayıda uçurum kadar fark var o kadar şey yapıyoruz ama hız aynıYani bizde sayıda bi fırlama olmuştu sonra yine sayımız düştü ama hızımız sabit kalmıştı
Bizim sorun sayı ne yaptıysak anlamlı artmadı morfolojide ona bağlı düşük bakılmıyor bile ama şükür ki spermimiz şimdilik varBizimde sayıda uçurum kadar fark var o kadar şey yapıyoruz ama hız aynı
Keçiboynuzu kürü deneyin her akşam 2 fincan içiriyorum ben birde e vitamini balık yağı destekli iki ayrı hap kullanıyoruz 2 ay öncesine kadar sayımız fazlasıyla arttı.Bizim sorun sayı ne yaptıysak anlamlı artmadı morfolojide ona bağlı düşük bakılmıyor bile ama şükür ki spermimiz şimdilik var
Yok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedaviKeçiboynuzu kürü deneyin her akşam 2 fincan içiriyorum ben birde e vitamini balık yağı destekli iki ayrı hap kullanıyoruz 2 ay öncesine kadar sayımız fazlasıyla arttı.
Sizin sorun sayıda mı hızda mı benimde 7 döllenen embriyodan bir tane kaldı dondurulmuş bile yok inşallah o tutar ve tutunur.Yok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedavi
Bide kaçıncı gün embriyosuyduYok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedavi
3. Gün 1. Kaliteydi ama olmadıBide kaçıncı gün embriyosuydu
Bizim sorun sayı hadi o neyse zaten tüp bebekte sayı önemli degil ama morfoloji 0 dı.hızımız iyi bi zaten buna şükürSizin sorun sayıda mı hızda mı benimde 7 döllenen embriyodan bir tane kaldı dondurulmuş bile yok inşallah o tutar ve tutunur.
merhabalar. benim eşiminde sperminde sorun var. ileri hareket %10 un üstüne ne yazık ki çıkmadı. yaz ayında tüp bebek tedavisi yaptım istanbul bahçeci umut tüp bebek merkezinde fakat negatif oldu. ocak ayında tekrara transfer yaptım dondurulmuş embriyo çözüp bu sefer tutundu bebek fakat 8. haftada kalbi durdu kürtaj ile aldırmak zorunda kaldık. bende kan pıhtılaşması çıktı hamile kalınca göbekten iğne vurmam lazımmış. bu testi baştan tüp bebek doktorum yapmadı yapsaydı şu an bebeğim belki karnımda olacaktı. çok psikolojim bozuldu 3 defa tüp bebek yaptım 3ü de olumsuz oldu. acaba çocuk sahibi olabilecek miyim ben niye sürekli düşünüp duruyorum.Yok canım yok ben o sölediklerinin hepsini aralıksız yıllarca yaptım değişmedi tüp yaptık tutundu düştü şimdi dondurulmuşları denicem yaza doğru o da olmazsa yaz tatiliminde yeni tedavi