• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Yani evet bazı şeyler gereksiz yapılmış demek ki üzüldüm ama herşey yoluna girecektir çünkü herkesin vakti de farklı🙏🏼 ben daha başlamadım tedaviye inan gözüme uyku girmiyo böylemi olcak şöylemi olcak, acaba nasıl ilerlicek , ay parayı nasıl yetiştircez nasıl bir araya getiririz.. dönüp duruyo kafamda sürekli sar başa sonra bi ağlama geliyo kendimi tedavi sürecinde düşünemiyorum🤦🏻‍♀️

Maddi manevi zor belli hissediyorum sizlerle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏼
sakin olun stres olumca kendi sağlığınız da yok oluyor ben bu süreçte birde psikojik hasta oluyorım kalbim sıkışıyordu doktora gittim hiç birşey yok başım dönüyordu sürekli doktora gittim hiçbirsey yok şu an miğdemde sorun var bununda stres ve sıkıntıdan olduğunu düşünüyorum 🥲

sakin olun stres olumca kendi sağlığınız da yok oluyor ben bu süreçte birde psikojik hasta oluyorım kalbim sıkışıyordu doktora gittim hiç birşey yok başım dönüyordu sürekli doktora gittim hiçbirsey yok şu an miğdemde sorun var bununda stres ve sıkıntıdan olduğunu düşünüyorum 🥲
Stressten hepsi walla sende sakın olmaya calış meditasyon yapmak lazım🙏🥰 bide 4 saniye nefes tut 4 saniye yavaşca ağızdan ver şeyi var bana çok iyi geliyor bazı durumlarda uygulayınca sakınleştiriyor..

Bakalım ben ne yapcağım 🤦🏻‍♀️

Back