- Emoji Skoru
- 60
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi nurluogretmennur
-
DNA hasar sorunu için nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı size ? Benim eşimin de %20Kaan Aydosa yakın zamanda giden var mı ? Biz 1 yıldır takviye kullanıyoruz eşimde sperm DNA hasarı geçen ay 51 çıktı bi marka önermemiş sadece şunları önermiş ama zaten kullandığımız takviyelerin içinde bunlar var herkese takviye ismi vermiş neden bize vermedi ?
Yine az çıkmış bize Kaan hoca şunları reçete etti bilimum bi yıldır toz takviye kullandık fayda etmedi gibi şunları kullanıyoruz 2 haftadırDNA hasar sorunu için nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı size ? Benim eşimin de %20
Çıktı da
Biz Ahmet Hakan halilogluna gittik bize ilaç olarak Klomen çinko emodex tablet verdi .8 hafta sonra kontrol önerdiSiz de Kaan hocaya mı gittiniz
Çinko kaç mglıkBiz Ahmet Hakan halilogluna gittik bize ilaç olarak Klomen çinko emodex tablet verdi .8 hafta sonra kontrol önerdi
Eşim ameliyat öncesi ve sonrası toplam 6 ay Klomen kullandı Kaan hocaya dedik bunu o Klomen vermedi sanırımBiz Ahmet Hakan halilogluna gittik bize ilaç olarak Klomen çinko emodex tablet verdi .8 hafta sonra kontrol önerdi
HerhangiÇinko kaç mglık
Merhaba benim hiç umudum yoktu hasar 51 den 17 ye düşmüş inşallah gebelik de elde edebilirimBizde azospermi tedavisi için gittim ama bizde DNA hasarı yok, bizede klomen , selenyum bir de resveratrol verdi , tedavisi olumlu sonuçlanan var mı Kaan hocada
İnşallah bizde olumlu sonuç alırızMerhaba benim hiç umudum yoktu hasar 51 den 17 ye düşmüş inşallah gebelik de elde edebilirim
İnşaAllah siz de sorun neydiİnşallah bizde olumlu sonuç alırız
Bizde hormonlar normal sadece fsh 17 biraz yüksek, varikoseli var eşimin testisleri normalden daha küçük , tese olduk ama sperm bulunamadı şimdi Kaan aydos vitaminler ve ilaç verdi onları kullanıyoruz ama yaşımız 37 ikimizinde az zamanımız kaldı ,inşallah iyi şeyler olurİnşaAllah siz de sorun neydi
Bizde hormonlar normal sadece fsh 17 biraz yüksek, varikoseli var eşimin testisleri normalden daha küçük , tese olduk ama sperm bulunamadı şimdi Kaan aydos vitaminler ve ilaç verdi onları kullanıyoruz ama yaşımız 37 ikimizinde az zamanımız kaldı ,inşallah iyi şeyler olur