• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaan Aydos

nurluogretmennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
98
Kaan Aydosa yakın zamanda giden var mı ? Biz 1 yıldır takviye kullanıyoruz eşimde sperm DNA hasarı geçen ay 51 çıktı bi marka önermemiş sadece şunları önermiş ama zaten kullandığımız takviyelerin içinde bunlar var herkese takviye ismi vermiş neden bize vermedi ?

Kaan Aydosa yakın zamanda giden var mı ? Biz 1 yıldır takviye kullanıyoruz eşimde sperm DNA hasarı geçen ay 51 çıktı bi marka önermemiş sadece şunları önermiş ama zaten kullandığımız takviyelerin içinde bunlar var herkese takviye ismi vermiş neden bize vermedi ?
DNA hasar sorunu için nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı size ? Benim eşimin de %20
Çıktı da :(

DNA hasar sorunu için nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı size ? Benim eşimin de %20
Çıktı da :(
Yine az çıkmış bize Kaan hoca şunları reçete etti bilimum bi yıldır toz takviye kullandık fayda etmedi gibi şunları kullanıyoruz 2 haftadır

Eklentiler

• IMG_5345.webp
    IMG_5345.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 130
Bizde azospermi tedavisi için gittim ama bizde DNA hasarı yok, bizede klomen , selenyum bir de resveratrol verdi , tedavisi olumlu sonuçlanan var mı Kaan hocada

İnşaAllah siz de sorun neydi
Bizde hormonlar normal sadece fsh 17 biraz yüksek, varikoseli var eşimin testisleri normalden daha küçük , tese olduk ama sperm bulunamadı şimdi Kaan aydos vitaminler ve ilaç verdi onları kullanıyoruz ama yaşımız 37 ikimizinde az zamanımız kaldı ,inşallah iyi şeyler olur

Bizde hormonlar normal sadece fsh 17 biraz yüksek, varikoseli var eşimin testisleri normalden daha küçük , tese olduk ama sperm bulunamadı şimdi Kaan aydos vitaminler ve ilaç verdi onları kullanıyoruz ama yaşımız 37 ikimizinde az zamanımız kaldı ,inşallah iyi şeyler olur

Dna hasarı düzelip ,sperm değerleri düzelen var mı yorumuma denk gelenler olursa yazabilir mi

Back
X