Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sperm testini nerede yaptiriyosun muayenehanesindemi hemen veriyolarmi sonucu memnun kaldinizmi cook teşekkür ederim cvp verdiğiniz icinHaziranda 350 liraydi cnm randevu alip muayenesinde bakıyor önce sonra mail ile haberlesiyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu aya randevulari dolumuymus peki vermezlermi ki ay sonunabizde eylül için randevu aldık 350 tl dediler
biz 2 buçuk ay öncesinden aldık randevuyu ozamanda doluyduda şehir dışından geleceğimiz için zar zor alabildikBu aya randevulari dolumuymus peki vermezlermi ki ay sonuna
Off biz alamayız ozaman artık daha ileri tarihte alcaz sperm testini nerede yaptiriyor acaba bir bilginiz varmıbiz 2 buçuk ay öncesinden aldık randevuyu ozamanda doluyduda şehir dışından geleceğimiz için zar zor alabildik
malesef bilgim yok ilkdefa gitcez bizdeOff biz alamayız ozaman artık daha ileri tarihte alcaz sperm testini nerede yaptiriyor acaba bir bilginiz varmı
Off biz alamayız ozaman artık daha ileri tarihte alcaz sperm testini nerede yaptiriyor acaba bir bilginiz varmı
Tesekkur ederim cvbin icin ama gerek kalmadi artik sukur hamileyimSperm testini biz Duzen lab. Da yaptirmistik. Kaan Bey başka bir yere yönlendiriyor ama neresi bilmiyorum. Randevu tarihini baya ileribir tarihe veriyorlar ama size tavsiyem sekreteri ile konuşup daha yakın bir tarihte randevusu olup gelmeyen olursa sizi onun yerine alabiliyorlar sürekli arayip sorun iptal olup olmadigini
hayırlı olsun canım sizde sorun neydiTesekkur ederim cvbin icin ama gerek kalmadi artik sukur hamileyim
Teşekkürler hareket sorunu vardı bazı vitaminler kullandı esim 1 ay sonra hamile kaldım Allahimin izniylehayırlı olsun canım sizde sorun neydi
Canim ne kullandinizTeşekkürler hareket sorunu vardı bazı vitaminler kullandı esim 1 ay sonra hamile kaldım Allahimin izniyle
L.carnitin pharmaton evicap zinco ve keçiboynuzu özü vitamin bu başta yazdıklarım sizin sorun neydiCanim ne kullandiniz
niM sayimiz ve ileri hizlimiz az. Proxeed ve q10 kullaniyoruz.2 yildir is nedeniyle hep yarida birakti.L.carnitin pharmaton evicap zinco ve keçiboynuzu özü vitamin bu başta yazdıklarım sizin sorun neydi
L.carnitin pharmaton evicap zinco ve keçiboynuzu özü vitamin bu başta yazdıklarım sizin sorun neydi
Bizim sayımız iyiydi ama ileri hızımız yoktu önce Rabbimin sayesinde sonra bu vitaminlerle sanırım hızı arttı ve kaldım hamile bide kafaya takmamak lazım yani bu mümkün değil anlıyorum. Ama en aza indirmek lazım1cc de 14 milyon oldu